free download 78 travel guides written by experts

In prima editie “Te pui cu blondele?”, CRBL lamureste scandalul

cu privire la Coloana infinitului

Campionul divertismentului, Dan Negru revine cu al IX-lea sezon “Te pui cu blondele?”, miercuri, de la 20.30, la Antena 1. În prima ediţie, CRBL acceptă provocarea de a se pune cu armata blondelor lui Negru şi este dispus să răspundă nu doar la întrebările de cultură generală, ci şi la cele mai năstruşnice curiozităţi.

Telespectatorii s-au convins deja de excentricitatea lui CRBL. Sâmbătă de sâmbătă, artistul trece prin transformări uluitoare la “Te cunosc de undeva!”, iar în viaţa din afara televiziunii susţine mereu concerte inedite. Acum ceva timp, însă, o fotografie a stârnit mai mult decât de obicei interesul presei. CRBL s-a fotografiat într-o postură interpretabilă cu opera lui Brâncuşi din Târgu Jiu – Coloana infinitului. În tot acest timp, cântăreţul nu a comentat absolut nimic. Dar, blondele lui Negru l-au convins pe CRBL să dea explicaţia mult aşteptată pentru celebra fotografie. Despre ce a fost vorba, telespectatorii vor afla miercuri, de la 20.30, la Antena 1 în prima ediţie “Te pui cu blondele?”

“Te pui cu blondele?”, îndrăgitul show moderat de Dan Negru, şi-a cucerit publicul încă de la prima ediţie, difuzată în 2008 şi de atunci, sezon după sezon, telespectatorii i-au rămas aproape pentru a savura un concurs provocator de cultură generală. Pe parcursul timpului, foarte multe nume cunoscute au acceptat propunerea de a intra în confruntare cu cele 50 de blonde, răspunzând întrebărilor de cultură generală, dar şi îndrăzneţelor curiozităţi ale adversarelor.

Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Mirabela Dauer, Simona Gherghe, Dan Capatos, Cătălin Botezatu, Cristian Ţopescu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, acestea sunt doar câteva dintre vedetele care au venit în platoul “Te pui cu blondele?” pentru a-şi testa cunoştinţele generale, iar lista numelor cunoscute care îşi vor măsura forţele cu provocatoarele blonde este încă deschisă.

Bucuresti, 05.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *