free download 78 travel guides written by experts

„In premiera”: Voluntarii occidentali veniti sa munceasca Romania

si povestea unui renumit bijutier de la Hollywood, duminica seara, la Antena 3

Emisiunea "În premieră" prezintă, duminică seară, istoria voluntarilor occidentali veniţi să muncească în România şi povestea unui misterios bijutier, supranumit „regele bijuteriilor de lux”.

Departe de ochii noştri, în sate româneşti atât de mici încât nici nu apar pe hartă, trăiesc şi nu mai prididesc cu munca voluntari occidentali, intelectuali. Ei sunt cei care suplinesc  la ţară mâna de lucru autohtonă care a plecat în masă în Occident.

Acestea este povestea lui Graham, care a fost impresar muzical în Anglia până când a întâlnit în Londra o mureşeancă, de care s-a îndrăgostit. Apoi spune că s-a îndrăgostit şi de România. Toate acestea, într-o limbă română stricată, dar uşor descifrabilă.

Englezul şi-a cumpărat în România o fermă pe care o munceşte gratis cu voluntari occidentali, adepţi ai fenomenului WWOOF – o reţea de organizaţii care ajută voluntarii din lumea întreagă să lucreze pe proprietatea fermelor organice de pe mapamod. Nu pierde un reportaj inedit, duminică seara, „În premieră”, de la ora 21.00.

Cel de-al doilea material realizat de echipa lui Carmen Avram îl prezintă pe „regele bijuteriilor de lux”, preferatul vedetelor de la Hollywood. Un inel realizat de el costă 15.000 de euro, o pereche de cercei – 30.000 de euro, un colier – 96.000 de euro, iar un set complet 150.000 de euro. Cine este misteriosul bijutier şi care este lectura lui cu România, aflaţi duminică, de la ora 21.00, în emisiunea „În premieră”.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *