Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In premiera la CERF 2009, lansarea e-Scan – scanerul de carte pentru utilizare public

In cadrul CERF 2009, firma Z SPOT MEDIA, importator si distribuitor solutii profesionale scan-copy-print de formate speciale va prezenta in premiera nationala scanerul de carte e-Scan – un produs revolutionar de tip self-service destinat bibliotecilor, universitatilor, salilor de lectura si centrelor de copiere. Va invitam sa vizitati standul firmei in Pavilionul 15, stand 5002

Producatorul francez i2s, leader mondial in solutii si sisteme de digitizare carte a lansat in martie 2009, in cadrul CeBIT, cel mai renumit targ din domeniul IT&C desfasurat anual la Hanovra, Germania, un nou tip de scaner de carte denumit e-Scan – un produs revolutionar de tip self-service destinat bibliotecilor, universitatilor, salilor de lectura si centrelor de copiere.

E-Scan este un scaner de carte de tip kiosk – echipament complet care functioneaza independent (fara a fi conectat la un PC) si care poate fi operat de publicul larg prin intermediul unui touch-screen. Avantajul major al acestui scanner il constituie conceputul inovator “Scan and Go” – scanarea de catre publicul larg in regim de auto-servire (self-service) a cartilor, revistelor, registrelor, caietelor si a altor documente legate.

Noul produs a fost creat pentru studentii bibliotecilor universitare care copiaza si printeaza carti dar si pentru vizitatorii bibliotecilor publice, arhivelor si a altor centre administrative. Scanerul de tip face-up (cu senzorul de scanare situat deasupra cartii pentru scanare fara atingere) permite protejarea cotoarelor si copertilor cartii in procesul de digitizare.

Utilizarea scanerului e-Scan este foarte simpla si intuitiva, utilizatorul plaseaza cartea deschisa cu fata in sus, scaneaza paginile dorite selectand functia de pe touch-screen si la plecare ia documentele scanate in format digital pe un stick USB. Conceptul de e-copier il face prietenos cu mediul inconjurator prin eliminarea risipei de hartie.
Documentele pot fi transferate prin retea, salvate prin FTP sau printate, dupa cum doreste utilizatorul. E-scan permite utilizatorilor scanarea cartilor de format maxim A3++ (520mm X 360 mm).

Ecranul touch-screen de 15 inch prezinta utilizatorului o interfata simpla, intuitiva, cu pre-vizualizare in timp real si vizualizarea imaginii scanate. E-Scan ofera scanari de inalta calitate cu ajustari automate (crop, auto-focus, timp expunere, balanta de alb, etc). Utilizatorul poate ajusta manual luminozitatea si contrastul iar procesarea imaginii este incorporata pentru o calitate optima a digitizarii.

Aceasta solutie de scanare rapida si facila ofera caracteristici unice pe piata: un mod de administrator care permite controlul deplin al setarilor implicite, watermark si meta-date pentru identificare, monitorizare si protejarea dreptului de autor, precum si un RFID reader optional” a declarat Alain Coste, Business Unit Manager al DigiBook.

2s Digibook, divizie a producatorului francez I2s, este specializata in proiectarea si productia de solutii si echipamente profesionale pentru scanarea, digitizarea si restaurarea arhivelor de carti si documente legate.

Scanerele de carti i2S DigiBook respecta cele mai stricte cerinte pentru pastrarea si prezervarea lucrarilor pretioase si fragile si garanteaza o calitate exceptionala a digitizarii, grija pentru documentele originale si confortul operatorului.

Bucuresti, 22.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *