metalshow

In premiera, la ADfel, parodiile inscrise pentru Top 10 Grand Spoof

pot fi votate pe Creator.IQads.ro

Pentru prima oară în istoria Grand Spoof, pasionaţii de publicitate au ocazia, înainte de marea seară a câştigătorilor, de a vizualiza şi vota online, pe Creator.IQads.ro, parodiile înscrise în competiţie, dar şi de a le comenta şi recomanda pe Facebook.

Termenul limită până la care Spoof-urile pot fi notate cu calificative de la 1 la 10 este fixat pentru miercuri, 28 iulie, ora 24:00.  

Cele mai bune 10 clipuri şi câştigătorii acestei ediţii vor putea fi aplaudaţi joi, 29 iulie, pe terasa La Motoare, în cadrul celei de-a cincea ediţii ADfel.

Urmând îndemnul JOE, Îndrăzneşte să-ţi faci pauza publicitară aşa cum vrei tu!, cei mai cârcotaşi dintre pasionaţii de publicitate şi-au dus la bun sfârşit misiunea şi anul acesta: şi-au încărcat parodiile de reclame pe platforma de concursuri Creator.IQads.ro.

Pe lângă premiul tradiţional, acordat în fiecare an de juriul profesionist, Grand Spoof a pus la bătaie, pentru prima oară, şi un premiu de popularitate validat de iubitorii de publicitate prin vot online.

Atât premiul oferit de juriu, o cameră video, cât şi cel de popularitate, o cameră foto, sunt puse la dispozitie de eMag şi vor fi anunţate joi, la Grand Spoof.

Clipurile înregistrate în concurs sunt:
1. Papa don’t axe
2. Roleo
3. Cine bate la fereastra
4. EveryDay in 60 de secunde
5. Familia Iacob
6. Mirela si Destinul
7. Grand Reno
8. 100 EUR / ora (1)
9. 100 EUR / ora (2)
10. With one car
11. Nu se poate
12. Solutia Tuturor Problemelor
13. Bun-simt
14. 5 Second Spoofs
15. UNIREA
16. Beer ‘n’ fear 
17. Pasta de dinti SoCrestU 
18. Joy of Shaorma 
19. Boxar

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *