free download 78 travel guides written by experts

In premiera in Romania, Vodafone iti aduce fixul pe mobil

la cele mai avantajoase preturi

· Cu Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone, telefonul tau mobil functioneaza atat ca mobil, cat si ca fix
· In premiera, utilizatorii pot primi toate apelurile, atat cele catre mobilul lor, cat si cele catre numarul de fix, pe un singur telefon – cel mobil
· Tarife avantajoase catre toate retelele fixe si factura unica pentru serviciile Vodafone In premiera pe piata romaneasca, Vodafone lanseaza o solutie inovatoare, care reuneste telefonia mobila si telefonia fixa, spre beneficiul clientilor nostri.
Cu Vodafone Zona Mea, pentru clientii persoane fizice, si Vodafone Mobile Office Zone, pentru companii, telefonul mobil poate face doua lucruri in acelasi timp. Cand esti in miscare, orice apel catre numarul de acasa sau catre birou poate fi directionat pe telefonul tau mobil. Cand esti acasa sau la birou, poti suna catre alte retele nationale fixe la tarife incepand cu 3 Eurocenti/ minut. De asemenea, poti fi sunat din orice retea nationala fixa, la tarifele specifice. Ambele servicii sunt disponibile abonatilor Vodafone incepand de astazi.

Pentru a beneficia de noile servicii, tot ceea ce clientii nostri trebuie sa faca este sa-si defineasca o zona fixa, fie ca aceasta este acasa, la birou sau in orice alta locatie aleasa de utilizator. Clientii vor primi un numar fix de telefon, cu prefixul „0372”, atasat SIM-ului lor de mobil.

„Ne face placere sa aducem clientilor nostri un serviciu inovativ, care sa-i ajute in viata de zi cu zi. Cu Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone, atat clientii nostri persoane fizice, cat si cei din mediul de afaceri pot beneficia de tarife mai avantajoase si de minute gratuite pentru apelurile catre destinatii fixe. Noul serviciu aduce o mobilitate sporita si flexibilitate in comunicare, cu avantajul unei singure facturi de la Vodafone”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer Vodafone Romania.

Atunci cand clientii sunt sunati pe numarul fix si se afla in afara zonei fixe, ei pot fie sa-si directioneze apelurile catre numarul de mobil, catre casuta vocala sau un anuntator, prin apel gratuit la *266. In cazul in care clientii aleg sa raspunda de pe mobil, initiatorul apelului va fi taxat ca pentru un apel fix.

Vodafone Zona Mea este disponibil prin 2 extraoptiuni care pot fi activate suplimentar fata de serviciile de telefonie mobila deja existente:
– extraoptiunea de 1,49 Euro / luna (TVA inclus). In interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiaza de tariful de 3 Eurocenti / minut pentru apelurile catre retelele nationale fixe;
– extraoptiunea de 2,49 Euro / luna (TVA inclus) ofera clientilor 100 de minute gratuite pentru apeluri catre destinatii nationale fixe, din interiorul zonei, si un tarif de 4,8 Eurocenti / minut (TVA inclus) catre acelasi tip de destinatii, dupa consumarea minutelor incluse.
Vodafone Mobile Office Zone este disponibil clientilor Vodafone din mediul de afaceri prin 3 extraoptiuni, care pot fi activate suplimentar fata de serviciile de telefonie mobila deja existente:
– extraoptiunea de1,25 Euro / luna (TVA nu este inclus). In interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiaza de tariful de 2,5 Eurocenti / minut pentru apeluri catre retelele nationale fixe si de un tarif special catre destinatiile internationale.
– extraoptiunea de 1,75 Euro / luna (TVA nu este inclus). In interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiaza de tariful de 1,5 Eurocenti / minut pentru apeluri catre retelele nationale fixe si de un tarif special catre destinatiile internationale.
– extraoptiunea de 10 Euro / luna (TVA nu este inclus). In interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiaza de 800 de minute/ luna catre retelele fixe, in limita tarifului de 1,5 Eurocenti / minut si de un tarif special catre destinatiile internationale.
Clientii Vodafone din segmentul de afaceri pot sa-si defineasca pana la 4 zone fixe in care pot primi si initia apeluri catre destinatii fixe la tarife reduse, specifice telefoniei fixe.

In cazul ambelor servicii, apelurile catre alte destinatii decat cele specificate, precum si apelurile in afara zonei determinate, vor fi taxate conform planului tarifar de voce mobila pentru care clientul a optat.

Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone sunt servicii compatibile cu orice model de telefon mobil. In plus, cu noile servicii, clientii vor avea o singura agenda de telefon, atat pentru numerele fixe, cat si pentru cele mobile, precum si factura unica pentru serviciile Vodafone.

Activarea se face usor, prin mai multe canale: apeland gratuit la *FIX (*349), prin meniul interactiv al telefonului la *159#, online – prin myVodafone, precum si in orice magazin Vodafone, inclusiv cele ale dealerilor.

Noile servicii sunt disponibile la nivel national, in toata aria retelei GSM Vodafone, care acopera in prezent 98,1% din populatie si 81,7% din teritoriul Romaniei.

Bucuresti, 02.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *