Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In premiera in Romania, Vodafone aduce noul model de telefon

HTC Touch Diamond
·    Sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional incorporat
·    Cea mai buna conectivitate mobila la viteze HSDPA si navigare facila pe Internet
·    Design intuitiv, sofisticat si ecran 3D sensibil la atingere
·    Cea mai buna experienta multimedia, memorie interna de 4GB si sistem GPS incorporat Vodafone Romania ofera clientilor sai, in premiera pe piata romaneasca, noul model de telefon HTC Touch Diamond.

Lansat la nivel international in luna mai a acestui an, HTC Touch Diamond este considerat modelul de telefon care ofera cea mai buna experienta Internet si multimedia.

„Ne bucuram sa fim primul operator din Romania care ofera clientilor sai HTC Touch Diamond, un telefon de top care ofera atat functii variate, cat si simplitate in utilizare. Cu un design atragator si finisaje de calitate, HTC Touch Diamond este alegerea ideala pentru utilizatorii care isi doresc acces la Internet, video si comunitati online, pe langa functiile obisnuite ale unui telefon mobil performant”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Incepand de astazi, HTC Touch Diamond este disponibil in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 349 Euro, cu TVA inclus, pentru abonamentele pe 2 ani.

HTC Touch Diamond se remarca printr-un design intuitiv si sofisticat, precum si prin interfata spectaculoasa TouchFLO™ 3D care permite marirea obiectivului, vederea panoramica si selectia optiunilor.

Acest model inovativ ofera cea mai buna experienta de conectare la Internet la viteze HSDPA, de 9 ori mai mari decat vitezele 3G. In plus, utilizatorii se pot bucura de functii precum auto-rotirea ecranului.

HTC Touch Diamond imbina avantajele unui telefon cu dimensiuni reduse – 102 mm (L) x 51 mm (l) x  11.35 mm (G) – cu ecranul generos, de 2,8 inch, de inalta rezolutie si sensibil la atingere. Navigarea intuitiva este posibila prin atingerea ecranului sau prin tranzitii 3D animate. Noul model cantareste doar 110 g.
Modelul HTC Touch Diamond ofera performante multimedia deosebite, care includ accesul la servicii de muzica, video, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP. Datorita memoriei interne de 4 GB, utilizatorii pot stoca o cantitate impresionanta de fotografii, muzica si filme.

Cu sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional, HTC Touch Diamond este compatibil cu solutiile de push e-mail, ceea ce il recomanda utilizatorilor care au nevoie de acces instant la e-mail. In plus, noul model dispune de GPS incorporat.

Bucuresti, 20.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *