free download 78 travel guides written by experts

“In premiera cu Carmen Avram”, lider de piata

Editiile speciale propuse de catre Antena 3 in seara de 1 martie, Stirea Zilei cu Gabriela Vranceanu Firea, Sinteza Zilei in format inedit, cu Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu, si editia pilot a emisiunii "In premiera cu Carmen Avram", au fost extrem de apreciate de publicul telespectator, pozitionand postul de stiri pe locul 1, conform datelor furnizate de Gfk Romania.

In studiourile Excelsior au fost prezenti pentru a dezbate sansele Romaniei de a iesi din criza politica si economica Gabriela Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu si Radu Tudor, Mihai Gadea, Razvan Dumitrescu, Mircea Badea si Victor Ciutacu.

Publicul fidel posturilor de stiri a fost interesat de subiectele abordate la Antena 3, emisiunea Stirea Zilei cu Gabriela Vranceanu Firea fiind lider pe nisa de stiri seara trecuta in intervalul orar 20 – 20:56, cu 8.1% cota de piata, devansand programul postului Realitatea tv care a obtinut pe acelasi interval orar numai 5,9% cota de piata.

Si formatul inedit al emisiunii Sinteza Zilei, care a fost realizata pe 1 martie de catre Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu, a fost lider pe zona de stiri intre orele 21-22, inregistrand 11% cota de piata, spre deosebire de principalul concurent care a obtinut doar 5,9 % cota de piata.

Mihai Gadea, Mircea Badea, Dana Grecu si Victor Ciutacu le-au pregatit telespectatorilor o surpriza si au difuzat scurte reportaje in care cei 4 intervievau oameni pe strada, in piete si la demonstratii, pentru a afla daca iesim sau nu din criza in luna martie.

Performera serii a fost emisiunea “In premiera cu Carmen Avram”. In intervalul orar de difuzare a editiei pilot, 21:59 – 23:14, datele de audienta calculate pentru publicul din mediul urban, cu varsta de peste 18 ani, situeaza Antena 3 pe primul loc cu o medie de rating de 5.6% si o cota de piata de 13,4%, urmatoarele clasate fiind Antena 1 cu rating mediu de 5,1% si 12,3.% cota de piata, si Pro Tv cu 4,4% rating si 10,6 % cota de piata.

Minutul cu cea mai mare audienta, de 7,3% rating (742.000 telespectatori) si 15,3% cota de piata, a fost inregistrat la orele 22:07, cand era difuzat materialul despre aurul neexploatat al Romaniei.

Dupa difuzarea pilotului “In premiera cu Carmen Avram”, Mihai Gadea a prezentat intreaga echipa care lucreaza la aceasta productie invitandu-i sa dezvaluie telespectatorilor amanunte din culise. Mircea Badea, Radu Tudor, Razvan Dumitrescu si Victor Ciutacu, care au urmarit editia pilot odata cu telespectatorii, au fost impresionati de materialele prezentate. Ei au apreciat determinarea si taria reporterilor de a scoate la lumina astfel de povesti.

Prezenta in studio, Carmen Avram a fost coplesita de numarul mare de mesaje de felicitare primite, mentionand ca unele sunt inclusiv de la concurenta. De altfel, emisiunea realizata si prezentata de Carmen Avram a primit un numar impresionant de mesaje de felicitare si apreciere, atat pe blogul emisiunii Sinteza Zilei cat si pe pagina de Facebook a Antenei 3.

Antena 3 a fost lider de piata si in acest interval orar, care a urmat difuzarii editiei pilot “In premiera cu Carmen Avram” (23:14-23:57), inregistrand 3,9% rating si 14,5%cota de piata, devansand Pro Tv si Antena 1.

La nivelul targetului 18+ urban, emisiunea În premieră a obţinut în minutul 22:07 un vârf de audienţă de 7.3 puncte de rating (742.000 telespectatori) şi o cotă de piaţă de 15.3%.

Emisiunea În premieră a fost urmărită în medie de 568.000 telespectatori din mediul urban cu vârsta peste 18 ani, spre deosebire de postul Realitatea TV care in acest slot a fost vizionat doar de 244.000 telespectatori.

Antena 3 a depasit ca numar de telespectatori in acest interval si principalul post tv de pe piata, Pro TV care a fost urmarit in medie de 449.000 telespectatori.

Bucuresti, 02.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *