free download 78 travel guides written by experts

„In premiera cu Carmen Avram”, din 1 martie la Antena 3

„În premieră cu Carmen Avram” este emisiunea care îşi propune să ofere telespectatorilor „excelenț ă în jurnalism”. De la subiectele alese până la modul în care sunt filmate și editate, „În premieră” înseamnă materiale de calitate prezentate într-o manieră cu totul nouă. D.p.d.v. tehnic, este prima producție Antena 3 filmată și montată full HD.

Emisiunea abordează subiecte din domenii diverse şi va fi structurată în trei părţi: o anchetă, un reportaj pe un subiect care constituie fenomen sau tendinţă în România, şi un portret.

Anchetele vor scoate la iveală cazuri incredibile, de la mari cazuri de corupție la dosare de incompeten ță a autorităților sau dovezi de incon știență din partea unor oficiali cu rang înalt. Reportajele despre fenomenele sociale vor prezenta de la tendințe în modă până la mult mai puț in strălucitorul consum de substanțe interzise în rândul tinerilor, iar portretele vor dezvălui telespectatorilor povestea unor supra-oameni care fac lucruri incredibile, devenind astfel modele pentru mii de români.

Ediţia pilot va fi difuzată în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea” din data de 1 martie. Ulterior, începând cu 6 martie, telespectatorii vor putea urmări „În premieră cu Carmen Avram” în fiecare duminică, de la ora 21, la Antena 3.

Publicul poate interacţiona direct cu Carmen Avram accesând blogul emisiunii: //www.antena3.ro/inpremiera

Antena 3 este televiziunea de ştiri membră a INTACT Media Group.

Bucuresti, 28.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *