Kinodiseea

În perioada sărbătorilor, Pizza Hut și Uber îi răsplătesc pe cei care înfruntă aglomerația de sezon

În decembrie și ianuarie, Pizza Hut, în parteneriat cu Uber, oferă multiple beneficii clienților. Pentru această colaborare, în restaurantele Pizza Hut partenere fanii brandului vor beneficia de prima cursă Uber gratuită, în limita a 30 lei, dacă își fac cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional PizzaHutRO.

De asemenea, fanii Pizza Hut și Uber beneficiază de 20% reducere la cursele către restaurantele Pizza Hut din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov, precum și de o reducere de 20% la rețetele de pizza pe blat Cheesy Bites Remix, ultima inovație din meniul lanțului de restaurante. Pentru a beneficia de reducerea la curse, utilizatorii Uber trebuie să aplice codul promoțional corespunzător restaurantului Pizza Hut la care merg (lista codurilor promoționale este disponibilă online pe blog). În restaurante vor beneficia de reducerea de 20% dacă arată sumarul cursei primit pe email.


Ofertele sunt disponibile în perioada 15 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017.

“Din dorinţa de a ne surprinde mereu clienţii, dar şi de a le facilita drumul către noi, ne-am gândit la o colaborare cu Uber, o companie de succes, care oferă servicii de calitate. Pizza Hut și Uber sunt două branduri ce se adresează persoanelor care sunt mereu în mișcare și care caută tot timpul ceva nou. Ne dorim să-i recompensăm, să le oferim un prilej de a lua o pauză și de a redescoperi bucuria meselor în oraș, mai ales în perioada agitată din timpul sărbătorilor de iarnă. Astfel, suntem convinși că acest parteneriat va fi atât pe placul fanilor Pizza Hut, cât și pe cel al clienților Uber”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *