free download 78 travel guides written by experts

In perioada 1 – 8 Martie, doamnele si domnisoarele au parte de reduceri la PicturiCelebre

In perioada 1 – 8 Martie, doamnele si domnisoarele au parte de reduceri la PicturiCelebre

De Martisor si pana la bine-meritata Zi a Femeii, site-ul www.picturicelebre.ro le ofera doamnelor si domnisoarelor reduceri de 10 % si un portofoliu mai bogat cu 14 lucrari. Mai mult decat atat, lucrarile comandate in luna martie sunt puse gratuit pe sasiu, iar clientilor din Bucuresti le este asigurata si livrarea gratuita la domiciliu.

In perioada 1 – 8 Martie, www.picturicelebre.ro le ofera iubitoarelor de arta ocazia de a-si face cadou tablouri celebre beneficiind de o reducere de 10% din valoarea toata a comenzii, daca aceasta este mai mare de doua tablouri, dar si de montaj pe sasiu si livrare gratuita. In plus, luna martie a imbogatit portofoliul PicturiCelebre cu 14 noi reproduceri dupa Van Gogh, Kandinsky, Munch, Bouguereau, Dali si Rembrandt.

Lansat in octombrie, anul trecut, site-ul www.picturicelebre.ro a fost conceput ca un omagiu adus artei clasice si contemporane, continand, in prezent, peste 300 de reproduceri in ulei dupa operele celor mai valorosi pictori ai tuturor timpurilor: Albrecht Durer, Claude Monet, Edouard Manet, Edvard Munch, El Greco, Henri Matisse, Leonardo da Vinci, Michelangelo Buonarroti, Pablo Picasso, Paul Cezanne, Peter Paul Rubens, Salvador Dali, Vincent van Gogh, Rene Magritte, Wassily Kandinsky, Boticelli si multi altii.

Lucrarile care se regasesc pe site-ul www.picturicelebre.ro sunt realizate manual, in ulei pe panza, de pictori din tara si strainatate si se pot comanda in sapte variante de dimensiuni.

Bucuresti, 28.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *