Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

În octombrie, la Extreme Sports faci cunoștință cu BMX-erul Terry Adams

Pe 30 octombrie (de la orele 10:20 și 16:10), postul TV Extreme Sports introduce toți pasionații de BMX în lumea celui mai inovator, talentat și admirat sportiv profesionist practicant de BMX freestyle (flatland), prin intermediul documentarului „Vise – Povestea lui Terry Adams” (2012). Născut în anii ’70, dar cu rădăcini datând de la 1950, stilul BMX flatland se practică pe o suprafață plată, fără rampe și sărituri, fiind un amestec de ciclism artistic și breakdance.

Adams – care este pasionat de acest stil de la 12 ani – și-a povestit viața trăită pe două roți în documentarul amintit (pe care l-a și co-produs): de la cum a ajuns să facă asta la nivel profesionist, la relația lui cu mass-media și la concursurile unde este nelipsit.

Extreme Sports logo

„Vise – Povestea lui Terry Adams” este o narațiune despre motivație și despre cum oricine își poate împlini visurile dacă are încredere în el însuși și dacă nu abandonează niciodată lupta. Producția conține interviuri exclusive cu Terry și figuri-cheie din industrie și secvențe în care acesta își dovedește talentul pe două roți.

Originar din orășelul Hammond (Louisiana, aproape de New Orleans), Terry a avut o copilărie dificilă: a avut astm și dislexie și și-a pierdut tatăl de mic. A participat de la 16 ani la concursuri pentru experții în BMX flatlant și și-a făcut rapid un nume în circuitul profesionist, câștigând concurs după concurs, în întreaga lume. În ascensiunea lui meteorică, a bifat de câteva ori cel mai prestigios premiu din acest sport (NORA Cup/Number One Ride Award, acordat de revista „Ride BMX”) și este recunoscut la nivel internațional printre practicanții și fanii BMX-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *