Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In octombrie F5 a inregistrat cresteri importante de trafic

atat pe segmentele de news si business publishing, cat si in zona de divertisment

Luna trecuta, F5 a depasit 2 milioane de utilizatori absolut unici (deduplicati) pe cele 4 website-uri de stiri inscrise in SATI si, respectiv, 700 de mii de vizitatori unici pe TPU.ro.

In plus, comparativ cu septembrie, compania de new media a grupului Realitatea-Catavencu a inregistrat cea mai importanta crestere de audienta intre site-urile din categoria Economie si finante auditate de SATI, portalul MONEY.ro avansand pe locul 3 in clasament.

F5 a reusit, in octombrie, sa-si intareasca pozitia in piata obtinand performante notabile de trafic pe trei din segmentele pe care activeaza: news publishing, business publishing si divertisment.

Astfel, la nivelul celor 4 website-uri de stiri editate de F5 si monitorizate de SATI – portalul REALITATEA.NET, Catavencu.ro, NewsIn.ro si Cotidianul.ro; compania a realizat peste 2 milioane de utilizatori absolut unici (deduplicati).

Mai mult decat, cel mai important produs din portofoliul F5 si totodata portalul de stiri numarul 1 in Romania, REALITATEA.NET, a batut toate recordurile inregistrate pana in prezent de un website de stiri romanesc, din categoriile general, tabloide sau sport, de la infiintarea SATI, inregistrand 1.662.004 de vizitatori unici.

In ceea ce priveste segmentul de business publishing, portalul de business multi-brand MONEY.ro a urcat, in octombrie, pe pozitia 3 in topul site-urilor din categoria Economie si finante, realizand  circa 590 de mii de vizitatori unici, 3,5 milioane de afisari si 1,3 milioane de vizite.

In plus, in cadrul aceleiasi categorii (Economie si finante), comparativ cu luna septembrie, MONEY.ro reuseste sa inregistreze cea mai mare crestere, in cifre absolute, a numarului de vizitatori unici lunari (+134 de mii).

De asemenea, in zona website-urilor de divertisment editate de F5, TPU.ro – cea mai importanta platforma de intrebari si raspunsuri din Romania, detinuta in parteneriat cu TreeWorks; a castigat in octombrie circa 135 de mii de vizitatori unici in plus fata de septembrie, depasind valoarea de 700 de mii de vizitatori unici lunari si mentinandu-si traficul pe o curba ascendenta.

Bucuresti, 06.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *