Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In musurele sunt pacace

Asa a inceput discutia cu Andrei, un copil de 7 ani de la Scoala Speciala nr 2 care a spus ca in musuroaie sunt capace de peturi.
Club Off Road Bucuresti CORB 44 a avut astazi, 27 mai o actiune de ecologizare impreuna  cu Scoala Speciala nr 2 din Bucuresti in padurea de la Pustnicu. Astfel incat 20 de copii impreuna cu profesoarele lor au venit cu masinile baietilor de la Club si au adunat gunoaie din padure, din locurile unde sutele de picnicari vin in fiecare weekend.

Copiii participa cu aceasta actiune la concursul “Primavara Scolilor” care se defasoara pana pe data de 15 iunie si este organizat de Primaria Sector 2. 
Scoala Speciala nr 2 vrea sa arate tuturor ca si ei sunt copii ca toti ceilalti, ca si ei invata despre protejarea mediului si ca pot proteja mediul la fel ca toata lumea, dand astazi exemplu ajutati de baietii de la CORB44.

“Ne-a facut o mare placere ca profesorii de la aceasta scoala ne-au solicitat sa ii ajutam cu aceasta actiune de ecologizare. Ma bucura sa aud ca exista astfel de concursuri si ca acesti copii sunt implicati atat de mult si mi-a parut si mai bine sa ii vad astazi cat au fost de bucurosi ca au iesit in padure, au protejat mediul si au invatat ca padurea este un loc unde cresc animale si pasari si nu peturi si doze de bere” a declarat Valentin Dutu, presedintele CORB44.

Sub sloganul „şi noua ne pasa!”, concursul are ca obiective derularea unor activitati precum: amenajarea zonelor verzi din parcurile Sectorului 2, organizarea unor actiuni pe teme ecologice, expozitii tematice,  sesiuni de comunicari, spectacole cu un puternic mesaj ecologic, realizarea unor portofolii privind activitatea echipelor scolare pe perioada concursului, realizarea de panouri publicitare privind activitatea de protectie a mediului, referate, filme, sondaje de opinie, dezvoltarea constiintei elevilor si a spiritului civic prin exemplul dat de cei mici tuturor trecatorilor, referitor la protejarea mediului, schimbarea comportamentului locuitorilor sectorului 2 fata de problema grava a deşeurilor, conştientizarea efectelor negative ale omului asupra factorilor de mediu, activitati de conştientizare a riscurilor poluarii mediului prin împartirea de fluturasi catre locuitorii sectorului 2.

Bucuresti, 27.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *