free download 78 travel guides written by experts

In memoriam Stefan Radof, la TVR 1 si TVR Cultural

Telespectatorii TVR 1 şi TVR Cultural vor putea urmări un program în memoria regretatului actor Ştefan Radof. Sub genericul „Am vrut să fiu… actor”, TVR Cultural va difuza astăzi, de la ora 17.45 un documentar dedicat lui Ştefan Radof. Programul realizat de Silviu Jicman va putea fi urmărit şi pe TVR 1 vineri, 30 martie, de la ora 11.25.

Tot în amintirea regretatului actor, telespectatorii pot urmări luni, 2 aprilie, la TVR 1, de la ora 0:30, o ediţie a emisiunii “Nocturne”, în care Marina Constantinescu l-a avut ca invitat pe Ştefan Radof.

Ştefan Radof a fost hamal, vânzător, contabil, însă, abia la vârsta de 30 de ani, absolvind Institutul de Teatru, a reuşit să-şi realizeze visul de pe vremea când era elev la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”. Cunoscutul actor şi-a început cariera la Teatrul din Piatra Neamţ, iar din 1965, timp de peste 30 de ani, a rămas fidel Teatrului Nottara. Printre spectacolele pe care le-a jucat aici se numără "Petru Rareş" de Horia Lovinescu, "Antigona" de Jean Anouilh, "Nora" de Ibsen, "Hamlet" de W. Shakespeare şi "Livada de vişini" de A.P. Cehov. Ştefan Radof s-a remarcat atât în teatru şi film, cât şi în televiziune şi la radio. A fost membru UNITER şi membru al Uniunii Scriitorilor din România.

In memoriam Ştefan Radof:
TVR Cultural, joi, 29 martie, ora 17.45 – „Am vrut să fiu… actor”
TVR 1, vineri, 30 martie, ora 11.25 – „Am vrut să fiu… actor”
TVR 1, luni, 2 aprilie, ora 0:30 – „Nocturne”

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *