free download 78 travel guides written by experts

In luna martie, ofera un martisor cu Karakter

Vinurile semnate Aurelia Visinescu din gama Karakter povestesc despre armonia dintre soare, pamant, rod si crezul oenologului. Dedicate soiurilor internationale, aceste vinuri se impun de la prima degustare si raman in memoria papilelor gustative o lunga perioada de timp.

Incepe primavara cu duo-ul in alb si rosu din gama Karakter: Sauvignon Blanc si Cabernet Sauvignon.

Karakter Sauvignon Blanc este un vin proaspat si plin de arome – de la mirosul fanului proaspat cosit, lamaie verde, agrise pana la fructe tropicale si flori de vita de vie. Servit la o temperatura nu mai mare de 6 – 8 ºC, Karakter Sauvignon Blanc se potriveste perfect preparatelor din peste, fructe de mare sau de origine asiatica.

Pentru cei care prefera vinul rosu, Karakter Cabernet Sauvignon impresioneaza prin gustul ce evolueaza de la zmeura la cirese negre bine coapte, si note finale ce contopesc izuri de tabac, cafea si scortisoara. Culoarea intensa si mireasma de fructe de padure amestecata cu prune uscate provine de la invechirea in baric de stejar romanesc.

Karakter Cabernet Sauvignon este o alegere ideala pentru mancarea condimentata, preparatele din carne de vita sau miel, branzeturi maturate, deserturi cu ciocoalata, nuci si alune.

Bucuresti, 28.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *