tech week
Shadow

În luna mai, stai în priză pe Extreme Sports

Luna aceasta, postul Extreme Sports aduce pasionaților de competiții sportive pline de adrenalină episoade noi din seria „X Games – Aspen” (producție 2018), loc cu tradiție în privința sporturilor de iarnă, unde acțiunea se încinge pe pârtiile de pe Buttermilk Mountain. De-a lungul întregii luni menținem sportul în prim-plan, cu ediții din „X Games Austin” și „X Games Minneapolis”. În plus, de la mijlocul lunii mai, postul nostru de televiziune va da câte două episoade noi din „Campionatul de lupte extreme EFC Africa” (producție 2017, în weekend).

· „X Games – Aspen”, în perioada 7 – 18 mai, de luni până vineri, de la ora 20:20. De-a lungul anilor, X Games a prezentat cele mai impresionante momente din competițiile dedicate sporturilor de iarnă. Nu ne dezmințim nici luna aceasta, când încep episoade noi, producție 2018, axate pe prima ediție din an a acestora, de la Aspen (Colorado).

X Games Aspen

Ediția 2018 s-a desfășurat în perioada 25 – 28 ianuarie, pe pârtiile de pe Buttermilk Mountain, la ea participând peste 200 de sportivi din SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Japonia, Germania, Australia, Suedia și nu numai. Locul este unul cu tradiție pentru jocurile de iarnă: în 1950, aici a avut loc prima competiție de schi mondială organizată în Statele Unite, la fața locului fiind atrași peste 1.500 de oameni. În plus, de-a lungul întregii luni mai (de luni până vineri, de la 14:30 și 20:20), Extreme Sports prezintă ediții din „X Games Austin” și „X Games Minneapolis” (jocuri de vară, pentru pasionații de motoare).

· „Campionatul de lupte extreme EFC Africa”, din 16 mai, sâmbătă și duminică, câte două episoade noi, de la ora 22:50. Campionatul de lupte extreme (Extreme Fighting Championship) a fost descris de presa internațională drept unul dintre cele mai bune campionate de Arte Marțiale Mixte din lume.

Evenimentul atrage anual atenția fanilor entuziaști, dedicați și pasionați din întreaga lume. Emisiunea de față aduce laolaltă cele mai importante momente din EFC Africa, cea mai mare competiție de gen de pe continentul african.

Leave a Reply

Your email address will not be published.