free download 78 travel guides written by experts

In luna decembrie, Posta Romana distribuie pensiile in avans

Posta Romana distribuie pensiile aferente lunii decembrie in avans. Plata pensiilor de asigurari sociale de stat, pentru agricultori si a celor pentru cadrele militare, precum si a celorlalte categorii de pensii se va face in perioada 10-24 decembrie 2008, imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii. In acelasi timp cu achitarea drepturilor banesti vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor platite pe card sau in cont curent), precum si taloanele de calatorie CFR.

Graficul de distribuire a drepturilor sociale este urmatorul:
– in perioada 10-24 decembrie 2008 pensiile curente si taloanele CFR vor fi distribuite de catre factorii postali la domiciliul beneficiarilor;
– in perioada 19-24 decembrie 2008 vor fi distribuite la domiciliu pensiile restante (cupoane gri);
– pana pe data de 30 decembrie 2008, titularii absenti de la domiciliu si avizati isi vor putea ridica drepturile banesti de la sediile oficiilor postale.

Cupoanele mov, aferente pensiilor platite pe card bancar sau prin cont curent, urmeaza sa fie distribuite la domiciliu, in perioada 14-29 decembrie 2008, urmand ca pensionarii avizati si absenti de la domiciliu sa le poata ridica de la ghiseele subunitatilor postale pana pe data de 9 ianuarie 2009.

Bucuresti, 21.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *