Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In Luna Colgate, te intereseaza sanatatea ta!

Cu ocazia lunii Colgate, compania Colgate-Palmolive România s-a implicat în susţinerea programului educaţional “Pentru că te interesează Sănătatea Ta!”, iniţiat de Organizaţia Studenţilor Stomatologi din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat în săptămâna 8 – 12 mai 2006 cu sprijinul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi a fost prilejuit de cea de a 10-a aniversare a Organizaţiei Studenţilor Stomatologi din Cluj.

Demersul educaţional al programului a avut ca temă principală afecţiunile gingivale, şi s-a înscris în nota manifestărilor organizate cu ocazia celei de-a noua ediţii a Lunii Colgate – “Luna igienei orale pentru toţi”. Pe parcursul evenimentului au fost oferite participanţilor materiale educaţionale referitoare la îngrijirea sănătăţii orale, precum şi mostre gratuite de Colgate Total 12, beneficiile oferite de formula inovatoare a acestui produs, cu predilecţie în prevenirea afecţiunilor gingivale fiind atestate de peste 140 de studii de cercetare stiinţifică. În centrul oraşului Cluj au fost amplasate două puncte de informare prin care studenţii împreună cu cadrele universitare implicate în program au acordat sfaturi referitoare la practicile corecte de îngrijire orală.

Pentru Colgate-Palmolive, implicarea activă în manifestările care educă oamenii în domeniul igienei orale este deja o tradiţie. Compania investeşte anual într-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, în care sunt implicaţi şi medicii dentişti, toate având ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România.

În cadrul evenimentului din Cluj au fost oferite 600 de taloane cu ajutorul cărora participanţii au putut beneficia de consultaţii stomatologice gratuite în cadrul Clinicii Universitare.

“Implicarea Colgate-Palmolive în aceste manifestări dovedeşte încă o dată atenţia pe care compania noastră o acordă promovării sănătăţii orale, într-o manieră profesională şi, în acelaşi timp, accesibilă publicului larg. Ca lideri la nivel mondial şi local în domeniul îngrijirii orale, înţelegem importanţa contribuţiei pe care o putem aduce în îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei din România. Luna Colgate este doar una din iniţiativele pe care le avem în acest sens, prin care participanţii la program beneficiază în mod gratuit de o consultaţie stomatologică într-unul din cele peste 2300 de cabinete din toată ţara,” declară un reprezentant Colgate-Palmolive România.

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *