În luna august, Extreme Sports încinge motoarele

Vara este sezonul motoarelor, pe 2 sau 4 roți. Prin urmare, în luna august, Extreme Sports se conformează și difuzează o serie de emisiuni pentru iubitorii motocicletelor și a mașinilor cu accelerația apăsată la maximum. Show-urile pot fi urmărite pe post până la finalul lunii, atât de luni până vineri, cât și în weekend. Descoperiți câteva detalii despre fiecare dintre cele trei producții în cele ce urmează:
· „Cele mai importante momente din Campionatul American de Motocros Profesionist AMA”, din 4 august, 4 episoade, în weekend, de la ora 18:40.

Campionatul American de Motocros Profesionist AMA

Campionatul (fondat de Asociația American de Motociclism în anul 1972) îi aduce laolaltă pe cei mai rapizi motocrosiști din lume, care concurează pe cele mai bune motociclete oferite de fiecare marcă și pe cele mai dificile și mai dure trasee.
· „Jet Truck, povestea unui camion cu reacție”, din 28 august, de luni până vineri, de la ora 12:50. Emisiunea este povestea familiei Darnell și a echipei lor, care cutreieră Statele Unite cu show-ul propriu, centrat pe camioanele lor cu reacție. Acestea trei sunt unele dintre cele mai rapide din lume (fiind propulsate de motoare de avion cu reacție): Flash Fire, Aftershock și Shockwave (care a intrat în Cartea Recordurilor). La volan stau tatăl și fiul (Chris & Neal Darnell), care accelerează până la 603 km/h, la diversele evenimente la care participă!
· „Red Bull Global Rallycross – Cele mai bune momente”, de luni până vineri, de la orele 14:30 și 20:20.

Acest eveniment sportiv de neegalat a oferit, din 2011 până în 2018 (când show-ul american și-a închis porțile), o experiență unică de vizionare pentru toți fanii sporturilor de acțiune dornici să testeze limitele competiției umane. La Red Bull Global Rallycross urmărești cele mai incitante curse din lume, la care participă viitoare superstaruri ale curselor auto, care conduc mașini cu peste 300 de cai putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *