bucharest tech week 2021

In jur de 40 de minute de Sugababes

la Premiile Muzicale Româneşti MTV !

Trupa britanică Sugababes, a pregătit pentru publicul din România un moment cu totul deosebit în cadrul Premiilor Muzicale Româneşti MTV 2006, care vor avea loc pe data de 3 iunie la Cluj.
 
Cele trei fete de la Sugababes vor susţine un concert în adevăratul sens al cuvântului, în faţa publicului românesc. Deşi iniţial a fost vorba doar de susţinerea unui recital, trupa britanică şi MTV România au decis să ofere tuturor celor ce vor urmări ediţia din acest an a Premiilor Muzicale, un spectacol care va dura în jur de 40 de minute, ce va cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, într-un format nou.

Sugababes este una dintre trupele străine foarte apreciate de către publicul din ţara noastră, bucurându-se de popularitate mai ales datorită hiturilor „Push The Button”, „Round Round” şi „Hole in the head”. Melodiile fetelor nu seamănă unele cu altele, ele susţinând ideea că cel mai bun lucru pentru ele şi fanii lor este noutatea, motiv pentru care piesele au înfluenţe diferite, unele mai mult R&B, altele pop.

Sugababes şi-a asigurat deja locul în istoria muzicii britanice ca fiind cea mai de succes formaţie de fete a timpurilor noastre, mulţumită celor trei Discuri de platină (“Angels With Dirty Faces”, “Three” şi “Taller In More Ways”), celor peste 1.5 milioane de single-uri vândute în UK – incluzând patru piese de top  (Freak Like Me, Round Round, Hole In The Head, Push The Button), un premiu BRIT, premiul Q Award, premiul Smash Hits Award şi două premii Elle Style.

Grupul de trei fete a supravieţuit de două ori plecării unor soliste în cei şapte ani de la înfiinţare, ultima schimbare în trupă având loc chiar la sfârşitul anului 2005, în decembrie, când Amelle Berrabah s-a alăturat echipei după plecarea fondatoarei Mutya Buena. Cele trei vedete ce formează Sugababes sunt Keisha, Amelle şi Heidi.

Alături de concertul Sugababes, vor mai susţine recitaluri Pachanga şi Uniting Nation.

Bucuresti, 10.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *