free download 78 travel guides written by experts

În iulie, la JimJam construiești alături de Bob

În a doua lună a verii, Constructorul Bob nu e deloc în vacanță, pe JimJam: în fiecare sâmbătă și duminică, postul de televiziune le aduce micilor telespectatori câte un film distractiv, pentru toată familia, în care Bob face ce știe mai bine. Eroul nostru priceput la toate rămâne acelaşi constructor inimos dintotdeauna: dacă ai nevoie de el, Bob sare în ajutor și construieşte, sapă, restaurează, repară… Cum le face pe toate? Urmăreşte-ne şi vei afla!

Preșcolarii sunt invitați să vadă ce clădiri ies din mâinile priceputului constructor și a echipei sale în fiecare weekend, de la orele 11:30 și 18:05 încolo, în filmele animate de mai jos care debutează pe post pe 7 iulie:
· „Constructorul Bob pe șantier: Drumuri și poduri”, 7 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. Bob se află pe șantier, alături de gașca sa și explorează un șantier real. Aici excavatoare, malaxoare și camioane lucrează de zor, pentru a construi drumuri și poduri. Bob și prietenii lui vor urmări pas cu pas construcțiile (de la primele fundații, până la finalizarea proiectului) și se vor distra de minune în lumea mașinilor mari!

Constructorul Bob pe santier Drumuri si poduri
· „Constructorul Bob pe șantier: Case și terenuri de joacă”, 8 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. Cu toții locuim într-o casă, iar în acesta aventură animată, Bob ne explică modul în care sunt construite locuințele. Dar, ca întotdeauna, constructorul și echipa lui combină distracția cu munca și ne invită sa vedem cum sunt făcute și toboganele, leagănele și alte accesorii de pe terenurile de joacă pentru copii.
· „Constructorul Bob pe șantier: zgârie-nori și parcări”, 14 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. Stați alături de Bob și de echipa sa sârguincioasă în aventurile lor pe șantiere adevarate. Veți vedea excavatoare, malaxoare și camioane care muncesc de zor, în timp ce Bob se distrează și își face noi prieteni, în lumea zgârie-norilor și a parcărilor supraetajate.
· „Constructorul Bob pe șantier: clădiri ecologice și centre de reciclare”, 15 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. Descoperă alături de Bob lumea uimitoare a caselor ecologice și a centrelor de reciclare și învață cum putem folosi resturile care se aruncă la gunoi pentru a face lucruri noi din ele. Știați ce se întâmplă, de exemplu, cu sticlele de plastic atunci când acestea sunt colectate și sortate? Ei bine, se transformă în ceva… nou.
· „Constructorul Bob pe șantier: trenuri și căsuțe în copac”, 21 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. Hai să construiești alături de Bob un set de trenulețe pentru Mr. Bentley, drept surpriză de ziua lui, apoi ajută o familie de veverițe să-și găsească o nouă casă în copac.
· „Bob Constructorul: Cursa până la linia de sosire”, 22 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. Bob şi echipa sa construiesc un stadion pentru primul turneu care se va juca în Sunflower Valley. Pentru că este foarte mult de lucru, Bob apelează la ajutoare. Astfel, macaraua Gripper şi excavatorul pe şenile Grabber sosesc la fața locului. Ei cercetează întâi împrejurimile, dar se pierd pe drum. Oare vor reuși să se reîntâlnească la timp?
· „Bob Constructorul: Planul cel măreț al lui Bob” și „Bob Constructorul: Scrambler în ajutor”, 28 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. În prima poveste animată, Bob și echipa lucrează pentru domnul Adams (arhitectul local) și află despre construcția unui orășel nou lângă Sunflower Valley, loc pe care Bob îl știe foarte bine din copilărie. Locul nou construit va fi gălăgios și amenință florile din apropiere, iar Bob încearcă să le salveze. În a doua porție animată, echipa construiește o sală de concerte pentru o sărbătoare foarte importantă a iernii. Dar peste noapte ninge foarte mult şi Sunflower Valley devine un oraş impracticabil.
· „Bob Constructorul: The Knights-of-Can-A-Lot”, 29 iulie, de la orele 11:30 și 18:05. Bob, Wendy și echipa au parte de ditamai surpriza, când în vizită vine tatăl lui Bob, Robert. Iar după ce Bob este rugat să renoveze un castel vechi, lumea îl confundă pe eroul nostru cu Robert, iar acesta devine șeful operațiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *