free download 78 travel guides written by experts

In intuneric

Mark Billingham
Editura Litera

Londra. Niste pustani intr-o masina si, dupa cum se pare, unii chiar la ritualul de initiere in cadrul unei bande. O doamna intr-o alta masina care vede in noapte ca acel automobil nu avea luminile de la faruri aprinse, asa ca ii semnalizeaza. Focuri de arma. Un politist mort. Paul. Hopwood. Iar prietena lui era insarcinata.

De-aici incepe tot. O situatie extrem de complicata, lucruri neclare, sapaturi facute de prietena lui Paul, si ea politista. Detalii. Frica celui care trasese in masina femeii in acea seara. Actiune. Cateva planuri care se intalnesc aproape capitol de capitol. Si un final poate neasteptat.

The Times spunea despre romanul "In intuneric" ca este "o lectura alerta, plina de spirit", iar The Guardian caracteriza romanul ca fiind "un thrilles socant si extrem de bine scris". Mai este nevoie sa adaugam ceva?

Intr-adevar avem de-a face cu o poveste care include mai multe cartiere ale Londrei si, implicit, mai multe categorii de oameni. Raufacatori, politisti, tradatori, smecheri, profitori, oameni cinstiti. Toti se intalnesc pentru a putea deslusi itele acestei povesti pe care va invitam sa o cititi si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *