free download 78 travel guides written by experts

În ianuarie, copiii mici sunt invitați la un maraton zilnic, pe JimJam

În luna ianuarie, de la ora 14:00, cei mai mici telespectatori ai postului pentru preșcolari JimJam au parte de șase episoade consecutive din cinci seriale educaționale perfecte pentru a-i distra și a-i învăța lecții importante despre viață și prietenie.

Descoperiți în cele ce urmează mai multe detalii despre blocul educațional dedicat copiilor mici, de pe JimJam, din ianuarie:

· „Charlie merge la școală”, zilnic, de la ora 14:00.

Charlie merge la scoala

Charlie are 5 ani, vârsta magică la care copiii experimentează pentru prima dată situații de tot felul: vârsta la care mergi pe bicicletă fără roțile ajutătoare, la care îți inviți un prieten la tine, la joacă, la care mergi la grădiniță în fiecare zi.

· „Tripleții”, 2 episoade, zilnic, de la ora 14:08. Este tare amuzant să ai frați sau surori, iar când vorbim despre doi băieți și o fată de aceeași vârstă, atunci să te ții distracție! Nu strică nici să ai o imaginație bogată, așa nu te vei plictisi niciodată!

· „Dinozaurii lui Harry”, zilnic, de la ora 14:23. Harry devine cel mai fericit băiețel din lume, după ce bunica lui îi face cel mai frumos cadou din lume – o găleată cu șase dinozauri de jucărie, care prind viață și îi devin cei mai buni prieteni.

· „Conni”, zilnic, de la ora 14:35. Conni este o fetiță prietenoasă, curioasă și binedispusă. Este deschisă la nou și interesată de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Este curajoasă atunci când situația o cere și nu se teme să pună întrebări atunci când nu este sigură de ceva. Și așa învață despre viață în fiecare zi, trăind o nouă aventură.

· „Dot”, zilnic, de la ora 14:47. Dot, o fetiță de 8 ani, foarte curioasă, plină de energie și pricepută la tehnologie, are parte de numeroase aventuri și rezolvă tot felul de probleme fără frică – fie că sunt ale ei, ale celui mai bun prieten sau ale cățelului acestuia – așa cum ar face orice alt copil de 8 ani… face greșeli și se distrează de minune pe traseu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *