metalshow

In ianuarie, afla de la Vibe FM care e cel mai sexy DJ roman al anului 2009

La sfârşit de an, când toată lumea pune pe hârtie şi trage linie, Vibe FM te-a pus să votezi “Top Sexiest DJ 2009”. Decide chiar tu pe www.vibefm.ro care este cel mai sexy DJ român, DJ-ul care are cel mai mare succes la fete, care mixează în cluburi, produce muzică şi care te face să petreci până dimineaţă, dansând până la epuizare.
Adrian Eftimie, DJ Christian Green, Cristi Stanciu, David Deejay, DJ Andi, DJ Optick, DJ Allen, DJ Pagal, Emil Lasaria, Livio, Liviu Hodor, Pedro, Raresh, Rhadoo, Vali Bărbulescu sunt nominalizaţi alături de mulţi alţi colegi din breaslă în acest top, iar viberii adevăraţi vor decide cine merită cea mai hot distincţie.

Votează primele trei poziţii din clasamentul celor mai sexy Dji din România.
Dacă eşti norocosul sau norocoasa care a ghicit primele trei poziţii, ai şansa să te faci cu un premiu supriza din partea unui dintre cei trei DJ aflaţi în TOP. Poate să fie o pereche de caşti, un tricou sau şapcă cu semnătura DJ-ului, un gig cu tine în rolul de invitat de onoare sau o sesiune foto cu unul dintre cei. trei DJ.

Voturile se pot exprima până pe data de 30 decembrie pe site-ul Vibe FM, iar câştigătorul titlului de cel mai sexy DJ român va fi anunţat pe data de 11 ianuarie, în emisiunea “Request 629”, realizată de DJ Andi şi Liviu Hodor. 

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *