free download 78 travel guides written by experts

„In gura presei” implineste astazi 7 ani

„În gura presei”, emisiune emblemă a postului Antena 3, difuzată de duminică până joi, de la ora 23.05, împlineşte astăzi 7 ani de când a emis pentru prima dată pe micul ecran.

Prin stilul său inconfundabil, one man show-ul Mircea Badea a reuşit să performeze constant pe acest tronson orar, fiind câştigător detaşat la audienţe, faţă de competitorul său direct. Aprecierea nu a venit doar din partea telespectatorilor, doi ani la rând consecutiv, realizatorul a câştigat două premii APTR la categoria „One man show”, drept consideraţie pentru stilul său unic şi imprevizibil.

Mircea Badea e una dintre cele mai influente voci publice, reuşind să transforme o banală revistă a presei într-o emisiune dinamică, nonconformistă, cu umor, dar şi cu replici acide şi teorii noi. Nu de puţine ori, teoriile sale referitoare la viaţa politică şi economică s-au adeverit. E spontan şi natural, comentează cu dezinvoltură subiectele zilei şi, cu amărăciune sau umor, spune ce gândesc mulţi dintre români, deranjând adesea reprezentanţii puterii.

Emisiunea „În gura presei” a luat naştere pe 13 septembrie 2004, la Antena1, iar atunci când Antena 3 a fost lansată pe piaţă, producţia în direct a fost mutată în grila postului de ştiri.

Pentru ediţia aniversară din această seară, Mircea Badea va prezenta revista presei, aşa cum şi-a obişnuit publicul de-a lungul anilor, însă nu va ezita să-l surprindă, folosindu-se de umorul caracteristic şi francheţea inegalabilă.

Bucuresti, 13.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *