free download 78 travel guides written by experts

In gala a patra “KIDSing”, Wilmark si Gabriel Cotabita au dansat pe ritmuri latino

Un moment inedit a avut loc la gala a patra a show-ului “KIDSing”, cand pe scena a urcat Mihaela Radu (11 ani) din Craiova si a interpretat impecabil piesa Shakirei, “Waka Waka”: juratii Wilmark si Gabriel Cotabita s-au ridicat de la masa juriului, au “insfacat” doua dintre dansatoarele de pe scena si au dansat pe ritmurile latino ale piesei. Momentul a fost gustat din plin de public, dar si de cei doi jurati “veseli”, care la finalul prestatiei frumoasei Mihaela Radu, s-au pronuntat:

“Cu dansul tau, cu muzica ta, ne-ai bucurat pe toti! Te felicit”, a spus Willmark.

Remarcile lui Gabriel Cotabita au fost, de asemenea, apreciative: “In primul rand, mi-a placut ca ai cantat in spaniola. Ti se potriveste perfect. Desi nu esti creola, alura asta exotica te prinde foarte bine. Muzical, te-ai decurcat perfect. Esti foarte bine pe scena. Esti o olteanca adevarata!”.

Mihaela Radu a facut o pasiune pentru spaniola, pe care o studiaza singura, acasa, limbile straine de studiu la scoala fiind engleza si germana. “Imi place foarte mult spaniola si m-am bucurat enorm cand mi s-a propus sa cant o piesa a Shakirei in spaniola. Simt ca piesa a iesit asa cum am vrut eu”, a declarat Mihaela, la finalul prestatiei sale.

Nu ratati, duminica, 2 noiembrie, de la 21.30, a patra semifinala KIDSing, difuzata la Kanal D.

Bucuresti, 30.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *