metalshow

In forma maxima

Ai avut o saptămână plină de provocări care au stors toată energia din tine?

În fiecare Sâmbătă şi Duminică, la Bucharest Hubb, de la ora 9.00 am, mergem la Exerciţiile de dimineaţă. Pentru a elimina tot stresul acumulat într-o zi – fizic, psihic, emoţional, energetic.

Vino să simţi şi să vezi cum tensiunile şi problemele dispar, iar la finalul antrenamentului tu eşti relaxat, concentrat, plin de energie – În cea mai bună formă! În totalitatea lor, exerciţiile de sănătate Qi Gong sunt proiectate pentru a elimina tensiunile şi blocajele din corpul fizic, lucruri mici care adunate zilnic devin lucruri mari. Mintea este forţată constant să prelucreze cantităţi din ce în ce mai mari de informaţie, având ca rezultat stress la cote foarte mari. Emoţiile pe care le trăim în mediile competitive unde activăm sunt variate şi nu întotdeauna dintre cele pozitive.

Prin antrenamentele de Qi Gong vei elimina atât tensiunile şi blocajele de suprafaţă cât si cele interne, din corpul fizic, împiedicând astfel autosabotarea. Exerciţiile pentru intelect te învaţă cum să limpezeşti mintea la timp, pentru o gândire limpede, clară, eficientă. Te învaţă cum să activezi voit şi să îmbunătăţeşti capacitatea analitica sau partea ta creativă. Echilibrarea emotiilor ne ajută sa nu ne pierdem claritatea deciziilor sub presiunea provocărilor cu care ne confruntăm, la serviciu sau în timpul liber.

Toate planurile prezentate mai sus ne pot bloca şi diminua potenţialul, performanţele, de aceea antrenamentele de dimineaţă elimina piedicile din viaţa ta pentru ca tu să trăieşti la maxim – În formă maximă.

De acum 6000 de ani până in prezent, chinezii au exersat tehnicile de Qi Gong în scopuri marţiale şi medicale. Continuitatea tehnicilor de-a lungul a 6000 de ani este dovada eficientei exerciţiilor şi a experientei care a fost investită în ele. Astăzi, tot mai mulţi cercetători şi studii demonstrează şi măsoara eficienţa acestor exerciţii. Eficienţa se observă în îmbunătăţirile evidente ale condiţiei fizice, capacităţii de concentrare şi procesare date la nivel mental, echilibrului emoţional.

Conform unui studiu efectuat de Departamentul de Ştiinţe Medicale al Universităţii Uppsala din Suedia, exerciţiile de Qi Gong pot reduce efectele şi simptomele cauzate de stres la cei care folosesc frecvent calculatorul, prin influenţa pozitivă pe care o au asupra sistemului nervos.

Exerciţiile variază de la stiluri uşoare interne şi externe, cum ar fi tehnicile Qigong de bază, Surâsul Interior, Orbita Microcosmică, Fuziunea celor cinci elemente, Tao Yin, la stiluri viguroase, cum ar fi Qigong-ul Cămăşii de Fier şi Tai Chi.

Sunteţi bineveniţi la cursurile au loc în fiecare săptămână, în zilele de Sâmbătă şi Duminică, 9.00–10.30. Sala de antrenament este situată în Centrul Bucharest Hubb, zona Unirii, Str. Spătarul Stelea, Nr. 21, Bucureşti [//bucharesthubb.com/wp-content/uploads/harta-bucharest-hubb1.jpg]

Instructor – Iulian Pavel care de-a lungul timpului a primit iniţieri în tainele spirituale ale Qi Gong-ului taoist de la Adrian Cranta fondator ARTEC România şi maestrul chinez Mantak Chia, fiind atestat ca instructor în sistemului Universal Tao.

website: //exercitii-qigong.ro
website: //bucharesthubb.com/

Abonamente lunare:
130 ron – Sâmbăta
220 – Sâmbătă şi Duminică

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *