free download 78 travel guides written by experts

In finala „Ham talent” ajung doar concurentii care primesc cinci de „Da” din partea juriului

Duminică, de la 20:30, la Antena 1

Odată cu semifinalele, regulile show-ului „Ham talent” se înăspresc. Doar cei care reușesc să convingă fiecare membru al juriului că au pedigree de vedetă se califică în finala emisiunii, nimeni nu merge mai departe fără să primească cinci de „Da”. Așadar, competiția devine tot mai strânsă, un singur vot negativ poate curma drumul spre victorie, iar concurenții trebuie să dea dovadă de talent, să fie capabili să facă spectacol, dar și să demonstreze că relația stăpân – animal este solidă.

Publicul prezent în platoul emisiunii este desemnat să stabilească prin vot finaliștii pentru categoria „frumusețe”. În prima semifinală, toți porcușorii de Guineea, toate pisicile și toți câinii de talie mare vor defila din nou prin fața publicului pentru ca acesta să poată desemna reprezentantul fiecărei categorii în marea finală. Bossulică, singura pisică angajată cu acte-n regulă, își prezintă secretara în prima semifinală „Ham talent”. Cum arată ea, duminică, de la 20:30, la „Ham talent”.

Prima semifinală a emisiunii convinge membrii juriului de faptul că unii concurenți au reușit să evolueze spectaculos. Telespectatorii Antena 1 vor asista duminică la adevărate scenete, în care oamenii și animalele găsesc o cale mai presus de cuvinte de a-și da replica unul altuia. Szep Bernadette își tratează cățelușa în pași de dans, Cookie, cățelul matematician, dovedește că stă la fel de bine și la română, iar Laura Vasiliu are un ajutor de nădejde în bucătărie chiar în Cipi, cățelușul ei.

Tot duminică, Lehel Paszka speră să galopeze către marea finală a singurului show cu pedigree de vedetă. Numărul lui, realizat alături de cei doi cai ai săi, creează atât de multă tensiune, încât Beatrice Rancea nici măcar nu îl poate privi. Ce anume face tânărul și cum comentează membrii juriului prestația sa, telespectatorii Antenei 1 vor afla urmărind prima semifinală a show-ului „Ham talent”.

Un zbor lin spre finală își doresc, printre alții, și porumbeii dresați ai Varvarei Cobuzeva, Amstaful meloman al Siminei Ursu, neobositele Miss și Eliz ale lui Cristian Enoiu, dar și energicul Adrian Stoica și câinii lui care excelează la disc dog.

Bucuresti, 11.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *