textil technology show 2018

În fiecare zi, până la ora 12:00, la KFC clienții pot comanda produsele proaspete din meniul de mic dejun

KFC vine în întâmpinarea clienților cu un meniu savuros de mic dejun, care cuprinde o gamă variată de produse: wrapuri sau sandwich-uri cu pui, ouă, bacon și salate. Acestea sunt proaspăt preparate în fiecare zi, fiind disponibile până la ora 12:00, în restaurantele selectate din București și din țară.

Meniul de mic dejun se adaugă meniului de bază, clienții putând comanda rețetele deja consacrate KFC și în acest interval orar.


,,La KFC, știm că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. De aceea, anul acesta am extins gama de produse și numărul locațiilor în care aceasta este disponibilă și am adus în restaurante brandul de cafea Seattle’s Best Coffee. Și cum ora micului dejun diferă de la o persoană la alta, ne-am gândit să le oferim clienților noștri produsele de mic dejun până la ora 12:00, pentru ca oricine să se poată bucura de preparatele delicioase special gândite pentru a oferi energie întreaga zi”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Clienții KFC pot alege dintre produse din pui proaspăt preparat în restaurant, în fiecare zi, după rețeta secretă cu 11 ierburi și condimente a Colonelului Sanders, sau sandwich-uri și wrap-uri cu ouă proaspete. KFC pune la dispoziția clienţilor și o gamă diversificată de produse lactate Albalact – lapte bătut, sana și chefir.

Special pentru promovarea gamei de mic dejun, KFC lansează o nouă platformă online, ce vine în ajutorul celor care preferă să amâne alarma ceasului de mai multe ori, în favoarea somnului dulce de dimineață. Prin intermediul acesteia, fanii brandului pot câștiga peste 600 de premii pe perioada campaniei, constând în perne personalizate şi vouchere Mic Dejun.

RECOMANDAM:  Proiectoare Epson HD Home Cinema mult mai accesibile

Anul acesta, KFC a inclus în meniul din restaurante un nou brand de cafea, Seattle’s Best Coffee. Cu un gust unic și intens, datorat calității superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica, acest sortiment este disponibil în opt variante, de la espresso, americano și white americano, la specialități precum cappuccino, mocha, latte, caramel latte și vanilla latte.

Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################