free download 78 travel guides written by experts

In familia actorului Catalin Neamtu, de la Serviciul Roman de Comedie, (pana) si cainele are talent

la comedie

Scenariul emisiunii “Happy Show” din această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, prevedea într-una dintre scenele în care joacă Daniel Buzdugan , invitatul show-ului, prezenţa unui căţel. “Profitând de această situaţie, l-am adus la platou pe Gin, căţelul fiicei mele. Este un superb exemplar Chihuahua, cu reale aptitudini artistice, pasionat până peste cap de televiziune şi comedie. Echipa de la SRC l-a îndrăgit de la primul lătrat şi l-a tratat ca pe un adevărat star: era adus la cadru, pe brate. A avut şi catering – vreo două frigărui – dar, în ciuda numelui său, Gin a băut doar apă. Nici plătit nu a dorit să fie, el a făcut totul doar de amorul artei”, spune cu umor, actorul Cătălin Neamţu.

Gin a fost simpatizat de către toţi membrii SRC şi a rămas pe platoul de filmare toată ziua. “Două seri a urlat Gin la luna, n-am ştiut ce să-i fac şi m-am prins ce avea abia când l-am luat la filmări data următoare: făcuse o pasiune nebună pentru Gina Pistol! Vă daţi seama: Gin şi Gina”, încheie în hohote de râs, artistul.

Ce rol a avut căţelul Gin în scena în care a jucat alături de Daniel Buzdugan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 20.30, la “Happy Show”.

Bucuresti, 02.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *