free download 78 travel guides written by experts

In exclusivitate, la Romantica: Irina Ponta pentru prima oara intr-o emisiune tv

Nimeni nu a văzut-o până acum la televizor! Dar pentru că este  foarte drăguţă şi cuminte, mami Daciana a decis să le-o prezinte telespectatorilor Romantica pe Irina! Duminică, 19 octombrie, între orele 14.00-15.00, la „Superbebe TV”, pentru prima oară, fiica Dacianei Sârbu şi a lui Victor Ponta va lua contact cu lumea televiziunii.

Ştiţi care este cel mai greu antrenament? Credeţi că este cel pentru olimpiadă? Cuuuum, cel pentru marathon? Da’ de unde! Trainingu’ pentru oliţă este de departe cel mai dificil! Despre cum îl poţi convinge pe superbebe să stea pe oliţă sau despre înţărcare se va discuta duminică la Romantica. Şi tot atunci, viitoarele mămici vor afla la ce stransformări şi modificări se pot aştepta pe parcursul celor nouă luni de sarcină. Vărsători! Capricorni! Peştişori! Sunteţi pe fază? La Superbebe TV aflaţi tot ce vă este scris în stele! Altfel spus, toate mămicile vor afla predicţiile pentru pitici din horoscopul pentru copii.

“Superbebe TV” este un magazin TV despre  ipostază deosebită şi magică a vieţii – aceea de a fi părinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmări, duminică de duminică, o emisiune cu o gazdă-mămică inventivă, curioasă şi “de încredere”- care “vinde” cele mai noi trucuri, descoperiri, noutăţi despre şi pentru cei mici, părinţi şi bunici. “Superbebe TV” este un program în care un superbebe (în fiecare ediţie altul ) apare într-o ipostază inedită, aceea de interviator al unei vedete-mamică sau viitoare mamică. Preconcepţia, naşterea, creşterea şi îngrijirea celor mici sunt doar câteva teme care vor fi abordate în noua emisiune Romantica.

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *