Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

În exclusivitate, Campionatul Național de Viteză în Coastă – Trofeul Râșnov pe Look Sport +

Look Sport + va transmite în exclusivitate, duminică 16 mai, începând cu ora 13.00, Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Râșnov.

Această întrecere, derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, reprezintă una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România.

Fiecare concurent va urmări să obțină cel mai bun timp pe traseul oferit de Râșnov, una dintre cele mai frumoase etape ale Campionatului Național.

La start se vor alinia multe mașini, din mai multe clase, una dintre cele mai spectaculoase fiind cea la care participă monoposturi dar nu lipsesc nici mașinile modificate sau cele apropiate din punct de vedere tehnic de echiparea din fabrică.

Campionatul National de Viteza in Coasta – Trofeul Rasnov

Pe Look Sport +, pasionații sportului cu motor, vor vedea la treabă cele mai diverse mașini care se vor întrece contra timp să câștige etapa a doua a Campionatul Național de Viteză în Coastă, cea de la Râșnov.

Adrenalina celor mai importante curse cu motor din România se trăiește pe Look Sport. Aici pot fi urmărite cele mai tari competiții interne și internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *