free download 78 travel guides written by experts

In decembrie se numara utilizatorii

La doar 3 luni de la lansare, mobuy, aplicatia romaneasca care iti rasplateste cumparaturile vine deja cu noutati. Utilizatorii, deja peste 12.000 la numar, se vor bucura incepand cu luna decembrie de oferte noi de la Vodafone, Decathlon, Catena, Animax, The Embassy Hanul cu Tei, Mathilde, si Maraboo. La acestea se adauga bineinteles ofertele partenerilor deja existenti: Douglas, Boarder’s, Surmont, The Body Shop, Bicicleta care si-au reinoit deja ofertele pentru urmatoarea perioada.

Astfel, indiferent ca iti doresti o pereche noua de boots pentru snow, un parfum, un cocktail cu aroma de scortisoara sau o pereche de tenesi noi, tot ce trebuie sa faci este sa downlodezi aplicatia mobuy si te poti bucura de reduceri exclusive la toate acestea.

“Ne dorim sa oferim utilizatorilor nostri o gama cat mai variata de oferte. Suntem deosebit de bucurosi ca intr-un timp atat de scurt am inregistrat un numar atat de mare de download-uri. Pe langa eforturile noastre de a imbunatati user experience-ul si de a comunica in permanenta cu utilizatorii nostri, incercam de asemenea sa le oferim acestora o gama cat mai variata de oferte. Parerea utilizatorilor nostri este foarte importanta pentru noi, am afirmat de cate ori am avut ocazia.” declara Will Sterns, CMO Mobuy Solutions

Surprizele nu se opresc aici insa, aplicatia a lasat de curand un nou update, care vine cu o serie de imbunatatiri. Mecanismul este acum mai simplu si mai rapid. Tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa selecteze oferta din aplicatie si sa scaneze codul afisat pe totemul de la casele de marcat care se afla in magazinele partenere.

“Pentru ca tot ce inseamna proiectare si productie se intampla in-house, mereu am fost atenti la feedback-ul utilizatorilor. Nu de putine ori am fost eu insumi in locatiile partenere incercand sa surprind dificultatile pe care le intampina mobuyerii atunci cand vor sa cumpere o oferta. Concluziile se regasesc in noua versiune a aplicatiei si in noua varianta de totem pe care l-am simplificat si imbunatatit.” declara Mihai Pocorschi, CEO Mobuy Solutions

Aplicatia mobuy este disponibila pentru download la:

  • www.mobuy.ro/android

  • www.mobuy.ro/iphone.

Pentru mai multe informatii cu privire la ofertele mobuy, vizitati-ne pe:

  • www.mobuy.com

  • https://www.facebook.com/getmobuy.

Bucuresti, 20.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *