kinodiseea final

În data de 3 octombrie, oferim 10 consultații gratuite la sân și discount de 50% la ecografii mamare

Sănătatea nu este doar a ta, ci și a celor din jurul tău!

Rețeaua Medicală Wellborn, prin Spitalul Wellborn din București, sărbătorește Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân prin sprijinirea femeilor în conștientizarea importanței efectuării analizelor specifice.

“Suntem recunoscuți la nivel național pentru grija acordată sănătății femeilor, iar, pentru noi, Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân nu este decât un motiv în plus pentru a susține efectiv femeile din România, pentru a atrage atenția atenția asupra importanței controalelor periodice specializate, pentru a informa și a stabili diagnostice corecte. În afara acestei date marcate la nivel mondial, noi suntem un reper constant în tot ceea ce înseamnă prevenția prin sistemele complete de screening medical avansat existente în Rețeaua Medicală Wellborn, atent controlate de echipe de medici specialiști”, dr. Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, CEO Rețeaua Medicală Wellborn.

Spitalul Wellborn: În data de 3 octombrie, oferim 10 consultații gratuite la sân și discount de 50% la ecografii mamare
Sărbătorim Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân pe 3 octombrie, la Spitalul Wellborn, prin oferirea a 10 consultații gratuite la sân (efectuate de medicul Silviu Predoi) și discount de 50% la ecografii mamare pacientelor care doresc monitorizarea corectă a stării de sănătate (efectuate de medicul Valentina Vârgolici). 

“Conform statisticilor ESMO – Societatea Europeană pentru Oncologie Medicală, în țările Uniunii Europene, aproximativ 332.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de sân în anul 2008. În ultimii ani, rata europeană este în scădere datorită îmbunătățirii schemelor de tratament și a formelor specifice detectării timpurii. Cu toate acestea, România nu se poate lăuda cu statistici pozitive, așadar singurul mod prin care putem combate îngrijorarea este prin acționare. Iar sprijinul nostru este evident, prin oferirea acestor servicii gratuite sau la costuri reduse, pentru ca motivația financiară să nu mai facă diferența între sănătate și afecțiuni netratate la timp”, dr. Silviu Predoi.

Consultațiile și ecografiile oferite gratuit, respectiv cu discount aplicat, vor fi efectuate în Spitalul Wellborn din București, strada Brodina, nr. 3, Sector 1. Pacientele se pot prezenta doar cu o programare efectuată în prealabil la numerele de telefon: 031.9105, 0785212628 sau  031 425 11 15

Despre dr. Silviu Predoi
Dr. Silviu Predoi este medic primar obstetrică-ginecologie, deținând competențe valide în ecografie obstetricală-ginecologică, histeroscopie și supraspecializare în Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată. Dr. Silviu Predoi este initiator și promotor al conceptului de medicină Materno-fetală în România, implementat cu succes de peste 7 ani în Rețeaua medicală Wellborn, prin servicii medicale dedicate în București și în Târgoviște.
De peste 2 ani de zile tratează, alături de echipa multidisciplinară din cadrul Spitalului Wellborn, cazuri importante de infertilitate, investind constant în dotarea medicală de ultimă generație.

Despre dr. Valentina Vârgolici
Dr. Valentina Vârgolici este medic specialist obstetrică-ginecologie, deținând competențe recunoscute în ecografia obstetrical-ginecologică (ecografie mamară, colposcopie, histeroscopie), ecografie reconstructive ginecologică. Medicul Valentina Vârgolici este Membră  a Societății de Ultrasonografie din România și a Societății internaționale de Ultrasonografie în Obstetrică-ginecologie.

Despre Spitalul Wellborn
Parte a rețelei medicale Wellborn, Spitalul Wellborn este prima unitate medicală de profil, dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate și integrate, ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității.

Tehnologiile medicale avansate, la standarde europene, susțin cu succes  intervenții chirurgicale efectuate de echipe de medici multidisciplinare, ce asigură managementul medical al operațiilor, precum și monitorizarea ulterioară a stării de sănătate și a recuperării pacientului. Toate acestea, asigurate de dotarea specifică intervențiilor de includ spitalizare și ATI, funcționând 24/7 conform protocoalelor medicale și administrative.

Echipa medicală Wellborn se dezvoltă constant, atât prin specializarea continuă a medicilor și a asistentelor cu program full-time, cât și prin identificarea colaboratorilor pentru specizalizările anestezie, imagistică ecografică, ambulator, intenvenții chirurgicale sau pe segmentul Reproducerii Umane Asistate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *