bucharest tech week 2021

In curand la CORINT JUNIOR, cartea a treia din seria

SEPTIMUS HEAP de Angie Sage: LEACURI

Prima carte din seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage, MAGIE, a apărut în România la editura CORINT JUNIOR la începutul lunii mai a anului trecut. Cartea este un bestseller internaţional. La început s-a aflat pe locul 3 pe lista de bestselleruri din New York Times, dar a ajuns pe locul 1 în a doua săptămână de la publicare. A fost tradusă în 29 de limbi şi s-a bucurat de succes şi în România. La mai puţin de 3 luni de la lansare s-a situat pe primul loc în top Diverta. De acelaşi succes s-a bucurat
şi cartea a doua a seriei, ZBORUL.

Presa internaţională, dar şi de cea din România au enumerat seria SEPTIMUS HEAP printre succesorii reuşiţi ai lui Harry Potter. Warner Bros. Pictures a achiziţionat drepturile a şapte cărţi din serie pentru a le transpune pe marele ecran.
Filmul după prima carte din serie, MAGIE, va fi produs de Karen Rosenfelt (Diavolul se îmbracă de la Prada), iar Sage va fi producător executiv.

Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage
Cartea a treia: LEACURI
NEW YORK TIMES BESTSELLER

Format: 14×18 cm; 544 pagini; preţ: 39,90lei

Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage
Cartea a treia: LEACURI

Când Silas Heap desigilează o cameră uitată din Palat, eliberează fantoma unei regine care a trăit cu cinci sute de ani în urmă. Regina Ethelcrunta este la fel de îngrozitoare moartă cum a fost şi în viaţă, şi tot pusă pe rele. Dar pentru planul ei diabolic de a-şi asigura viaţa veşnică are nevoie de supunerea Jennei, de dispariţia lui Septimus şi de talentele fiului său, Marcellus Pye, faimos Alkimist şi Tămăduitor. Iar dacă planul reginei Ethelcrunta îi implică pe Jenna şi Septimus, atunci cu siguranţă îi va include şi pe Nicko, Alther Mella, Marcia Overstrand, Cărăbuş, Stanley, Sarah, Silas, Scuipăfoc, Mătuşa Zelda şi toate celelalte personaje ciudate şi minunate care au făcut din MAGIE şi ZBORUL nişte cărţi de neuitat.

Angie Sage s-a născut la Londra, petrecându-şi copilăria pe valea Tamisei şi în Kent. În prezent locuieşte în Cornwall. A creat numeroase cărţi ilustrate şi romane după filme, publicate în special în Marea Britanie.

De aceeaşi autoare la editura Corint Junior a mai apărut Seria ARAMINTA NĂLUCILĂ

Bucuresti, 19.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *