Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In copilarie, Marcel Pavel fura cetina de Paste

Vezi ce povestire deosebită a dezvăluit artistul la Gabi Firea Show!

Lunea aceasta, îndrăgita prezentatoare Gabi Firea îşi întâmpină telespectatorii cu muzică, invitaţi deosebiţi şi multă voie bună, într-o atmosferă caldă şi senină, aşa cum trebuie să fie în cea de-a doua zi de Paşte. În această ediţie specială, difuzată în două părţi, de la ora 12.00 şi de la ora 14.00, Gabi Firea îi va avea alături pe Ovidiu Komornyik, Angela Similea, Marcel Pavel, Dida Drăgan, Alina Sorescu, Carmen Rădulescu, Emilia Diţu, Nico, Gabriel Cotabiţă şi alte nume mari ale muzicii româneşti. Se vor servi bucate alese, se vor depăna amintiri deosebite, se va cânta, iar fiecare minut petrecut alături de “Gabi Firea Show” va fi savurat cu zâmbetul pe buze.

Amintindu-şi de copilărie, Marcel Pavel va povesti despre modul său inedit şi extraordinar de frumos de a petrece Paştele pe atunci. Interpretul va vorbi despre o tradiţie din zona Muşcelului pe care o urma negreşit chiar dacă prin acest lucru risca un conflict cu autorităţile. În copilărie, Marcel Pavel alături de alţi copii din cartier mergeau la furat cetină seara pentru a nu fi văzuţi, iar în noaptea de Înviere se adunau în curtea bisericii pentru a face focul, pentru a fi împreună, împărtăşind o tradiţie frumoasă într-un loc sfânt.

Ce momente deosebite a pregătit îndrăgita prezentatoare Gabi Firea pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut luni, de la ora 12.00 şi de la ora 14.00, într-o ediţie specială “Gabi Firea Show”.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *