free download 78 travel guides written by experts

In continuare lideri: ASRock este primul producator care obtine certificarea Windows® 8

pentru placile de baza

Producatorul de placi de baza numarul trei in lume, ASRock Inc., a anuntat ca este primul producator care a obtinut certificarea hardware pentru Windows® 8. Cu o capacitate remarcabila R&D, placile de baza ASRock sunt pregatite din punct de vedere tehnic pentru a sustine sistemul de operare Windows® 8, oferind cel mai sigur si mai convenabil mediu computing utilizatorilor.

ASRock este castigatorul competitiei Windows® 8, care cere titlul pentru logo. “Fiind lideri in industrie, este datoria noastra sa oferim cele mai noi kit-uri tehnologice.” a spus James Lee, vicepresedintele Vanzari si Marketing ASRock. “La o placa de baza ASRock, toti candidatii au putut testa fiecare caracteristica hardware. Utilizatorii au putut alege placa de baza potrivita pentru cerintele lor.

«Sfaturi utile pentru Windows® 8»Viitoarea interfata Microsoft Windows® 8 Metro dispune de icon-uri colorate, generoase, ideale pentru navigare si o interfata touch-screen viitoare. Windows® 8 va oferi o experienta de lucru pe o platforma dotata cu toate caracteristicile de securitate si administrare ce includ Windows To Go, Desktop Virtualization, BitLocker, File Management, Smartscreen ASR si multe altele.

Cu un pachet excelent al placilor de baza, ASRock este primul brand care a introdus Windows® 8 cu succes pe piata consumatorilor.

Obiectivul ASRock este sa ofere utilizatorilor suport integrat de top. Compania este specializata in furnizarea de solutii de suport integrat utilizatorilor. Ofertele ASRock sunt cele mai bune de pe piata. De ce sa te multumesti cu mai putin? La nevoie, ASRock este intotdeauna acolo.

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *