metalshow

“In cautarea semnelor: Taramul Intunericului”, acum pe DVD

În pragul celei de-a 14-a aniversări, Will Stanton trăieşte emoţiile primei idile şi suportã cu stoicism sicanele fratilor mai mari. Ai zice cã e un adolescent oarecare, asa cum el însusi se considerã… pânã aflã cã destinul i-a rezervat o misiune specialã, pe care numai el o poate îndeplini.

Walden Media si 20th Century Fox ne propun o ecranizare a celui de-al doilea volum dintr-o serie de cinci cãrti fantastice pentru copii, “The Dark is Rising”, semnate de autoarea britanicã Susan Cooper si publicate în anii ’60-’70.

Will Stanton (Alexander Ludwig), protagonistul filmului, este un bãiat de 14 ani, mezinul unei familii numeroase. Ca oricãrui adolescent la prima iubire, îi dau ghes sentimente nedeslusite la vederea fetei de care s-a îndrãgostit, iar fratii nu-i fac deloc viata mai usoarã, neratând nicio ocazie sã-l tachineze. Cu putin timp înainte de a împlini 14 ani, încep sã i se întâmple tot soiul de lucruri ciudate, inexplicabile, si constatã cã detine puteri neobisnuite. Curând, aflã ce se petrece: fiind al saptelea fiu al unui al saptelea fiu, Will este ultimul dintr-o lungã succesiune de rãzboinici nemuritori si astfel îi revine misiunea de a restabili echilibrul fragil dintre Luminã si Întuneric, amenintat acum de apocalipsa pe care o anuntã mesagerul fortelor malefice, The Rider (Christopher Eccleston). O lume magicã i se dezvãluie de îndatã ce Rãzboinicii Luminii, oamenii misteriosi care i-au iesit recent în cale pentru a-i arãta destinul sãu pe Pãmânt, îl initiazã în magie si îi aratã fortele uluitoare de care dispune. Însã Întunericul amenintã sã se dezlãntuie în doar cinci zile, iar Will, singur, nu poate salva omenirea. Are nevoie de sase semne care îi vor da puterea sã înfrunte fortele Întunericului si cinci zile la dispozitie sã cãlãtoreascã în timp pentru a le aduna. Rãzboinicii Luminii  îi vor fi alãturi în aceastã provocare, însã soarta lumii depinde întru totul de Will, Cãutãtorul de semne. Dacã va reusi sau nu el, un adolescent “oarecare”, sã învingã rãul vom afla urmãrind “În Cãutarea Semnelor: Tãrâmul Întunericului”.

Regizat de David Cunningham, filmul exceleazã printr-un scenariu palpitant, personaje surprinzãtoare si efecte vizuale spectaculoase. Editia pe DVD, îmbogãtitã cu bonusuri speciale, scene tãiate, si scene extinse, este distribuitã de Prooptiki România si va fi disponibilã începând cu sfârsitul acestei sãptãmâni în hypermarket-uri, librãriisi magazinele de specialitate.

Bucuresti, 12.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *