Baby Boom 2019

In cautarea celor mai bune ingrediente din lume, inghetata

LA STRADA ne poarta in autentica Indie, exoticul Madagascar si insorita Californie

Urcă pe podium înghețatele LA STRADA cu aromă de mango, vanilie și fistic

Inspirată din fascinanta și sofisticata lume a modei, brandul LA STRADA este un "fashion icon" al înghețatei, ce încapsulează spiritul străzilor italiene. Gama sa de arome este ca o colecție de haine cu diverse imprimeuri inspirate de ingredientele sale autentice. Dar secretul care se ascunde în spatele acestui look spectaculos al înghețatei LA STRADA îl reprezintă tocmai aceste ingrediente care stau la baza rețetelor sale desăvârșite.

Pentru a înțelege de ce este înghețata LA STRADA atât de bună, noua campanie "LA STRADA. TASTE THE WORLD" ne invită cu mult stil într-o călătorie imaginară către ținuturile exotice și însorite ale Madagascarului, Indiei și Californiei, locurile de unde sunt aduse vanilia, mango și fisticul.

"Fie că vorbim despre înghețata clasică, artizanală sau despre sorbeturi fine, răcoritoare și bogate în fructe, folosim întotdeauna cele mai bune ingrediente din lume, astfel încât ceea ce creăm să fie desăvârșit. Prin intermediul noii campanii «LA STRADA. TASTE THE WORLD.» publicul este purtat direct la sursa ingredientelor, acolo unde acestea sunt cultivate cu multă experiență și tradiție, culese cu grijă și aduse în laboratoarele celor mai pasionați dintre creatorii de înghețată", spune Oana Stincel, Marketing Manager LA STRADA.

LA STRADA Mango

India este originea celui mai bun mango din lume. Îl regăsim în proporție de 45%, în sorbetul LA STRADA Mango. Cu un gust delicios de răcoritor, contemporan, sorbetul de mango iese în evidență atât prin look-ul neconvențional, cât și prin gustul autentic de mango proaspăt, care ne va transpune în atmosfera fascinantă a Indiei.

https://www.youtube.com/watch?v=YCXcbRWujgI

LA STRADA Vanilla

Îndepărtatul Madagascar este tărâmul celei mai pure și căutate păstăi de vanilie de Bourbon. Cu înghețata LA STRADA Vanilla, simțim fiorul exotic de safari și refacem în minte drumul parcurs de cea mai buna vanilie de la origine… până la noi. Cu o textură delicată și un gust inconfundabil, înghețata de vanilie va rămâne mereu o piesă atemporală printre arome.

https://www.youtube.com/watch?v=-wZAvVABtmc

LA STRADA Pistachio

Cel mai intens fistic, adus din însorita Californie, desăvârșește gustul înghețatei LA STRADA Pistachio și te invită să simți freamătul și vibrația Americii. Cu un gust unic și un stil original, această înghețată este o sursă eternă de inspirație pentru adevărații trendsetters.

https://www.youtube.com/watch?v=_y0mkv80DJQ

Multe alte arome deosebite și gusturi autentice completează delicioasa colecție de înghețate și sorbeturi LA STRADA. Curiozitatea celor care o încearcă va fi pe deplin răsplătită de arome precum: Strawberry, Blackcurrant, Yoghurt & Cherry, Dark Belgian Chocolate, Caramel, Mint & Swiss Chocolate, Hazelnut, Cappucino, Lemon & Lime, Pear, Butter Toffee și Tiramisu.

Vom putea explora o lume întreagă de oriunde și oricând.

Despre LA STRADA

Lansată în 2013, în segmentul premium de înghețată, LA STRADA este una dintre mărcile reprezentative ale Macromex – unul dintre cei mai importanți jucători în Premium Frozen Food din Europa Centrala si de Est.

Compania Macromex are în portofoliu o serie de branduri proprii care s-au remarcat prin inovație și care au devenit rapid extrem de relevante pentru consumatori: Edenia – brandul multi-categorie de produse congelate de o calitate superioară, lider pe segmentul premium, La Strada – brandul care a adus moda în industria înghețatei, devenind prima înghețată prêt-à-porter din lume, Corso – înghețata cool a noii generații. Gama de produse este întregită și de alte branduri proprii Macromex – Gruia, Azuris, Casa Gruia, dar și de brandurile partenere – La Lorraine, Dr. Oetker, President, Akadia, Philadelphia, Farm Frites, Mars.

Pentru mai multe detalii despre LA STRADA, accesează www.la-strada.com și www.facebook/lastradagelato.

Bucuresti, 15.06.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *