free download 78 travel guides written by experts

In cadrul unui concert caritabil organizat la Sala Radio, sute de copii de la centre de zi

si de plasament din toata tara isi primesc darurile de la Mos Craciun

Radio Romania si Fundatia Vodafone Romania organizeaza, pentru al treilea an consecutiv, un concert caritabil la Sala Radio din Bucuresti. In cadrul evenimentului, ce va avea loc sambata, 13 decembrie, sute de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, isi vor primi cadourile de la Mos Craciun. Spectacolul va fi sustinut pro-bono de mai multi artisti romani: Mira, Alexandra Ungureanu, Cojo & Andrei, Bibi si Corul de copii Radio Romania.

Ca in fiecare an, la finalul spectacolului, cei 274 de copii din centrele de zi si de plasament sustinute financiar de Fundatia Vodafone Romania isi vor primi darurile de Craciun. Darurile sunt achizitionate cu sprijinul angajatilor Vodafone, prin programul “Scrisori catre Mos Craciun”. Astfel, angajatii isi aleg cate o scrisoare a unuia dintre copiii inclusi in programele ONG-urilor sustinute de Fundatia Vodafone Romania si indeplinesc dorintele exprimate in scrisoare. “Scrisori pentru Mos Craciun” este o campanie initiata de Fundatia Vodafone Romania in anul 2010.

“Scrisori catre Mos Craciun este, poate, unul dintre cele mai emotionante proiecte derulate de Fundatia Vodafone Romania, pentru ca reuneste visele a sute de copii cu daruirea si atasamentul angajatilor, care, an de an, isi iau in serios rolul de Mos Craciun. ”, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

“Radio Romania sustine pentru al treilea an consecutiv aceasta initiativa minunata. Ne bucuram de fiecare data sa vedem Sala Radio plina de sute de copii fericiti, in preajma Sarbatorilor de iarna. Le multumim inca o data artistilor cu suflet mare, care au inteles ca, prin gestul lor, pot oferi momente de neuitat acestor copii fara posibilitati materiale”, a declarat Ruxandra Sararu, Radio Romania.

Cei 274 de copii care sunt invitati la spectacolul de la Sala Radio sunt beneficiarii celor 10 ONG-uri partenere ale Fundatiei Vodafone Romania: Asociatia Hercules; Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan; Centrul de Plasament Sfantul Iosif; Fundatia Edelweiss; Asociatia Mia’s Children; Asociatia Diaconia Ajutor International; Asociatia SOS Satele Copiilor; Asociatia “Little People”, Fundatia Chance for Life si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Dintre dorintele exprimate de copii in scrisorile catre Mos Craciun se regasesc: masinute cu telecomanda, elicoptere, rechizite, ghiozdane echipate complet, truse de pictura, undita de pescuit, trompeta sau chitara, laptop de jucarie si, nu in ultimul rand, sanatate pentru ei si pentru toti cei ce le sunt apropiati. Multi dintre copii au cerut, anul acesta, un cadou simbolic si pentru sora sau fratele mai mic si au tinut sa il intrebe pe Mos Craciun despre renii lui si despre cum e viata la Polul Nord.

Bucuresti, 12.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *