free download 78 travel guides written by experts

In cadrul Stars Open la BRD Nastase Tiriac Trophy, Rexona Men si CLEAR

ofera premii in valoare de 3.000 Euro

Rexona Men si CLEAR, aliati pentru performanta de top, sustin Stars Open, turneul artistilor din cadrul BRD Nastase Tiriac Trophy. Ieri, in cadrul conferintei de presa organizate pentru tragerea la sorti a tabloului principal, au fost desemnate echipele care se vor confrunta pentru castigarea premiilor puse in joc de Rexona Men – deodorantul nr 1 in lume*, ce ofera protectia activa 48H impotriva transpiratiei si CLEAR – expertul in combatarea matretii si ingrijirea pielii capului.

Astfel, Horatiu Malaele, George Mihaita, Cristian Gram, Serghei Mizil, Augustin Viziru si Cornel Ilie se vor confrunta pe arena principala din cadrul BRD Nastase Tiriac Trophy pentru premii in valoare de 3000 EURO oferite de CLEAR si Rexona Men.

Premiile vor fi inmanate castigatorilor duminica, 25 septembrie, de catre Jojo, imaginea Rexona.

Pe toata perioada turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, participantii si spectatorii sunt asteptati la standul CLEAR/Rexona Men din zona comerciala a Arenelor BNR pentru consiliere gratuita si sfaturi specializate privind ingrijirea scalpului si a parului. In plus, fiecare vizitator al standului primeste gratuit un sampon CLEAR cu noua tehnologie revolutionara Nutrium 10, solutia impotriva matretii, iritatiei si parului gras, si un antiperspirant Rexona Men, ce ofera protectie activa timp de 48 de ore datorita moleculelor ce se activeaza in 2 secunde de la cresterea nivelului de adrenalina.

* Sursa: The Nielsen Company 2010.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *