free download 78 travel guides written by experts

În august, la JimJam faci cunoștință cu simpaticul Timmy

Din 6 august, la JimJam micii telespectatori își pot face un nou prieten: Timmy, un miel de 3 ani, căruia îi place să fie în centrul atenției. Deși dă cam des de probleme, Timmy învață din greșeli și încearcă mereu să îi ajute pe ceilalți, atunci când poate. Micul erou cu lână albă este protagonistul a două noi seriale pe JimJam luna aceasta: „Timmy Time” (un spin-off al poveștii animate „Shaun the Sheep”) și „Să învățăm cu Timmy” (care este realizat în colaborare cu The British Council).

Descoperiți mai jos ce recomandă cele două povești colorate tuturor preșcolarilor care urmăresc JimJam:
· „Timmy Time”, din 6 august, zilnic, de la orele 08:46, 17:46, 21:46.

Timmy Time

Serialul este creat special pentru fete, băieți și animale de companie  între 2 și 5 ani. Și combină stilul de animație stop-motion de înaltă clasă cu simplitatea coloristică a animațiilor vechi. Timmy și prietenii lui (rățoiul Yabba, porcușorul Paxton, pisicuța Mittens, cățelușul Ruffy, ariciul Apricot, țapul Kid, vulpoiul Finlay și bursucul Stripey) sunt supravegheați de doi profesori – pelicanul Harriet și bufnița Osbourne. Primele două serii au 52 de episoade a câte 10 minute.
· „Să învățăm cu Timmy”, din 6 august, zilnic, de la orele 11:20 și 15:20, câte două episoade.

Formatul este creat special pentru copiii de până la 6 ani să învețe cuvinte noi în engleză (numere, culori, forme, alimente, animale, obiecte și jucării), ajutați de vocea lui Timmy. Fiecare episod se centrează pe o poveste în cadrul căreia sunt introduse cuvinte-cheie din vocabular și sunt țintite scopuri de învățare, la final totul încheindu-se cu un dans care recompensează micul privitor pentru terminarea lecției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *