free download 78 travel guides written by experts

În aprilie, la JimJam, distracția și prietenia sunt pe primul loc

Jim Jam, televiziunea pentru micuții preșcolari, le-a pregătit din 15 aprilie telespectatorilor, un nou serial educativ și foarte distractiv.

”Micul urs brun” spune povestea unui ursuleț care locuiește la țară cu părinții săi. Toată lumea îl cunoaște! Alături de verișorul său, Marele Urs Roșu și de vecinul său, Ruby urs, Micul urs brun va avea parte de o mulțime de aventuri și descoperiri care îi vor îmbogăți cunoș:tințele despre lumea din jurul său. Noul desen se va difuza pe post de la ora 8:25, 17:30 și 20:30.

În fiecare weekend de la ora 11:35 și 18:00, Jim Jam le dezvăluie copiilor cu ajutorul îndrăgiților ponei, că prietenia este un lucru magic! Cum să-ți faci un prieten, ce înseamnă prietenia, cum să o prețuim și mai ales cum să o păstrăm.

My Little Pony, Princess Promenade

Sunt lucruri pe care cei mici le pot învăța din desene animate, desigur! ”Micul meu ponei”, este mai mult decât un desen animat, este o lecție de viață, o lecție pentru cel mic, cum să crească mare. Te invităm sa iei parte la ”Parada Prințesei” sau haide să învățăm împreună de ce ”prietenii nu sunt niciodată departe”, în fiecare weekend numai la Jim Jam!

Și nu uita: suntem alături de tine cât ai spune Jim Jam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *