free download 78 travel guides written by experts

In AFI Palace Cotroceni s-a deschis un nou magazin cu branduri de lux: Luxury Avenue

Vizitatorii AFI Palace Cotroceni se pot bucura de un nou concept de magazin cu produse exclusiviste: Luxury Avenue. Acesta și-a deschis porțile de curând pentru iubitorii de fashion, pe care îi întâmpină cu o gamă variată de produse, de la accesorii accesibile ca preț la ediții limitate ale unor produse de lux.

Magazinul Luxury Avenue include în oferta sa ceasuri Quartz, ceasuri mecanice sau automatice în ediții limitate, telefoane mobile asamblate și accesorizate manual, accesorii pentru fumat, instrumente de scris, accesorii din piele, eșarfe, bijuterii de aur, argint sau cu diamante, precum și o gamă foarte mare de butoni pentru bărbații cu stil.

Luxury Avenue își întâmpină clienții și cu o ofertă bogată de cadouri, având un portofoliu unic de branduri premium renumite: Aston Martin, Aurora, Bellperre, Bogemme, Casio, Davosa Swiss, Eberhard, Encelade 1789, Etiquette by Dana Săvuică, Givenchy, Glam Rock, Helveco, Jos Von Arx, Milus, Montegrappa, Nakamol, Pelikan, Pierre Cardin, Porsche Design, Romanson, Saint-Honore Paris, S.T. Dupont, Swiss Kubik, TF Est 1968, Tonino Lamborghini, Tonino Lamborghini Digital, Visconti, Zeades Monte Carlo, Waldmann și Yoko London.

Magazinul funcționează în intervalul orar 10:00 – 22:00 (D-J) sau 10:00- 23:30 (V-S) și poate fi găsit în AFI Palace Cotroceni, la parter, pe coridorul Champs Elysees.

Pentru mai multe informații despre noutățile din AFI Palace Cotroceni puteți accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *