free download 78 travel guides written by experts

In acest week-end, Smokie soseste in Romania

Trupa rock, ce a intrat in Cartea Recordurilor cu nemuritorul hit “Living Next Door to Alice”, Smokie, concerteaza la Bucuresti pe 19 decembrie intr-o formula speciala. Show-ul, ce va avea loc la Sala Polivalenta, se anunta exceptional, luand in considerare faptul ca legendara trupa va interpreta celebrele piese ce au consacrat-o in acompaniamentul unei orchestre de amploare –  101 Viori, condusa de bagheta maestrului dirijor Marius Hristescu. Desi isi propusesera sa viziteze atractiile turistice din orasele in care vor concerta, saptmana viitoare, membrii Smokie au fost nevoiti sa renunte la aceste planuri din cauza timpului extrem de limitat. Astfel, Smokie si-a anuntat sosirea in Romania, in noaptea dintre 12 spre 13 decembrie. Membrii trupei si staff-ul vor fi cazati la Rin Grand Hotel, iar duminica vor lua drumul catre Iasi, unde vor susutine un concert pe data de 14 decembrie, urmat de un altul, pe data de 16 decembrie la Cluj.
Acestia vor reveni la Bucuresti pe 18 decembrie pentru ultimele repetitii,  urmand ca pe data 19 decembrie, ora 19:00 sa aiba loc marele eveniment ce presupune show-ul oferit in premiera de catre organizatorii VreauBilet.ro si The Agent – “Christmas with Smokie & 101 Violins”.

Repertoriul de la Bucuresti al trupei Smokie va include atat piese noi cat si piese celebre care au consacrat trupa precum “Don’t Play Your Rock’n’Roll to Me”, "If You Think You Know How to Love Me",„I’ll Meet You At Midnight” si bineinteles hit-ul “Living Next Door to Alice”. Piesele vor fi puse in valoare atat prin maniera inconfundabila de interpretare, cat si prin sound-ul de exceptie pus la dispozitie de organizatori. Scena va fi modificata, si va capata un aspect senzational.

Pentru cei care inca nu si-au cumparat bilet, va anuntam ca acestea se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Unirea – etaj 2, Magazinul Muzica, Eventim (Reteaua Germanos), www.blt.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro, iar preturile variaza in functie de categoria de loc intre 100 Ron si 200 Ron.

Bucuresti, 10.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *