free download 78 travel guides written by experts

In acest sfarsit de saptamana TVR 2 aduce cel mai complex program de divertisment

Puzzle – Week-End în 2 este difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică la prânz

În 22 şi 23 octombrie, de la ora 13.10, TVR 2 îi invită pe telespectatori să urmărească un program inedit de divertisment. Puzzle – Week-End în 2 promite să fie cel mai interesant magazin pentru sfârşitul de săptămână, cu informaţii dintre cele mai diverse pentru toate gusturile.

Prezentatorii Liza Sabău şi Victor Bucur vor aduce telespectatorilor un amalgam de informaţie din cele mai interesante programe ale postului TVR 2. Rubricile consacrate: Descurcă-te singur, Facem valuri, Adrenalitica, Cinema dreaming, Hobbyceiuri, Zona IT, Supravieţuitor în jungla urbană, Netropolis, Face toţi banii – poartă numele unor emisiuni deja cunoscute ale TVR 2 dar şi a altor producţii noi.

Aceste rubrici vor aduce informaţii suplimentare (de culise sau în avanpremieră) despre ce a fost sau ce va fi la TVR 2. Ele reprezintă un adevărat „puzzle” care va oferi publicului o imagine în ansamblu a ofertei postului TVR 2 în ceea ce priveşte principalele sale producţii.

Nu pierdeţi din 22 octombrie, Puzzle – Week-End în 2 – un program special cu multă adrenalină, muzică şi informaţie pentru toţi telespectatorii TVR 2.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *