free download 78 travel guides written by experts

In aceasta toamna revista The Art of Living organizeaza cea de a doua editie a evenimentului

„Leadership si performanta”

Revista The Art of Living organizează vineri, 30 octombrie, ora 18:00, evenimentul “Leadership și performanță”, ediția a II-a la Hotel Sheraton din București.

Evenimentul are ca scop aducerea în prim-plan a ceea ce înseamnă provocările, oportunitățile și deciziile pe care s-au bazat cariere de excepție fie că este vorba despre diplomație, afaceri, artă sau muzică.

Conferința va fi moderată de jurnaliștii Ovidiu Nahoi și Bogdan Munteanu iar printre invitați se vor număra : Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România; Angela Filote, Șeful Reprezentanței Comisiei Europene; Cătălin Crețu, Director regional Visa Europe; Tiberiu Soare, dirijor; Irina Wagner, proprietar Wagner Arte; și Florentina Voichi, artist plastic.

Evenimentul urmărește linia revistei The Art of Living care este deja, printre cunoscători, un brand recunoscut pentru statutul său exclusivist, imaginea și calitatea editorială. Mai exact evenimentul se adresează în general publicului educat, cunoscător și pasionat de cultură în general și de ultimele tendințe pe diverse domenii în particular. Dezbaterea are porțile deschise pentru aproximativ 100 de participanţi.

Printre întrebările care se doresc a fi adresate în această ediție se vor regăsi și acestea: „Cum au reușit? Știau când au pornit la drum unde vor ajunge? De de au ales o cale și nu alta? În ce măsură au urmat sfaturile părinților și ale apropiaților ori au apelat mai mult la instinctele proprii? S-au bazat mai mult pe inspirație sau pe eforturi susținute?”

Anul trecut, au acceptat provocarea de a răspunde la întrebările moderatorilor și ale publicului: Dragoș Neacșu, CEO Erste Asset Management; Dorin Ștefan, arhitect; Julia Kristensen, antrerpenor, proprietar al Casa Frumoasă Stores; și Francisc Chiuariu, pictor.

The Art of Living, ediție specială dedicată Festivalului „George Enescu ”. În sală se va distribui și numărul 12 al revistei The Art of Living, ediție specială bilingvă română-engleză realizată împreună cu organizatorul festivalului Enescu, Artexim, include o serie excepțională de interviuri cu dirijori și soliști internaționali: Zubin Mehta, Sir Simon Rattle, Murray Perahia etc., prezentări ale unora dintre cele mai mari orchestre ale lumii, selecții biografie ale unora dintre dirijorii și soliștii contemporani de marcă, o secțiune dedicată istoriei festivalului cu inserții de cronici vechi despre festival. Melomanii pot găsi revista în Galeria The Art of Living, la standurile Cărturești și Humanitas și în țară in cadrul acelorași trusturi media și rețeaua OMV.

Despre revista The Art of Living

The Art of Living este o revistă bilingvă trimestrială lansată în România în noiembrie 2012. Revista este sursa unor povești extraordinare ce aparțin unor oameni remarcabili și prezintă cele mai noi știri în materie de artă, afaceri, cultură, restaurante, divertisment, design interior, bijuterii, imobiliare, sport și turism.

Parteneri: Crama Rătești

Parteneri media: CalendarEvenimente.ro, Fundația Calea Victoriei, Deco si Eco, România Pozitivă, Artindex, onlinegallery.ro, PRwave, Sapte Seri, RFI, TV City

Bucuresti, 28.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *