free download 78 travel guides written by experts

In aceasta seara, marea premiera! Nu ratati, de la ora 20:00, primul episod al serialului “Dila”

Erkan Petekkaya: "Imaginati-va cum ar fi sa realizati ca omul pe care il iubiti este si cel care v-a facut cel mai mare rau"

Hatice Sendil: "Dila pastreaza echilibrul intr-un univers care pare ca se prabuseste"

In premiera, la Kanal D, urmariti in aceasta seara, de la ora 20:00, primul episod din serialul "Dila", o poveste intensa a unei iubiri complicate, intr-o lume in care oamenii traiesc dupa obiceiuri vechi de secole. Soarta a doua familii puternice va fi rescrisa dupa ce in comunitate se muta Ihsan si sotia sa, Dila. Dar casatoria fericita a cuplului va fi umbrita de un accident tragic.

O disputa pentru pamant lasa in urma o vaduva indurerata, pe Dila, si dusmanie acuta intre cele doua clanuri. Femeia jura sa razbune moartea sotului ei, dar destinul are alte planuri. Printr-o coincidenta, Dila il intalneste pe Riza, fara sa stie ca acesta e chiar cel care i-a ucis sotul. Intre Dila si Riza se infiripa o mare dragoste. Cand afla cine este frumoasa de care s-a indragostit iremediabil, Riza isi ascunde identitatea. Barbatul este cuprins de remuscari atat din cauza crimei comise, cat si a faptului ca e gasit altcineva vinovat pentru fapta sa. In acelasi timp, el este pus fata in fata cu dorinta de razbunare a femeii iubite. Lucrurile se complica odata cu ascunderea identitatii fata de Dila si cu cresterea dragostei lor pe zi ce trece.

"Intriga este foarte puternica, incercarile prin care trec Dila si Riza nu au cum sa ii lase indiferenti. Imaginati-va cum ar fi sa realizati ca omul pe care il iubiti este si cel care v-a facut si cel mai mare rau… chiar daca raul nu a fost intentionat ", spune Erkan Petekkaya, actorul care il interpreteaza pe Riza in serial.

"Personajul meu, , m-a schimbat, parca am preluat din puterea acestei femei extraordinare. Dila este in situatia de a face alegeri dificile, ea este, in acelasi timp, exponenta lumii moderne si aduce cu sine schimbarea. Dila pastreaza echilibrul intr-un univers care pare ca se prabuseste. Desi este animata de dorinta de razbunare, e condusa in actiunile ei de iubire", a declarat Hatice Sendil, actrita care interpreteaza personajul principal al serialului.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, primul episod al serialului "Dila", la Kanal D! Productia va fi difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, urmand ca serialul "Tradarea" sa fie difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Bucuresti, 20.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *