free download 78 travel guides written by experts

In aceasta seara, la Stirile Kanal D, imagini si interviuri in exclusivitate

de la evenimentul de celebrare a 30 de ani de CNN International

In aceasta seara, la Stirile Kanal D de la ora 19:00, veti putea urmari imagini in exclusivitate de la petrecerea implinirii a 30 de ani de CNN International. Kanal D este singura televiziune din Romania care a primit aprobarea pentru a filma la evenimentul ce a avut loc aseara la Berlin.

„A fost o onoare pentru mine sa reprezint Kanal D Romania la petrecerea aniversara a CNN International! Kanal D a fost singura televiziune din Romania invitata oficial. 500 de jurnalisti, directori de media si lideri de opinie din intreaga lume s-au alaturat echipei CNN pentru a sarbatori 30 de ani CNN International si 35 de ani de existenta a celei mai mari televiziuni de stiri. Evenimentul a inceput cu un omagiu pentru Maggie Eals, personalitate marcanta ce a facut parte 22 de ani din structura de conducere a Turner Broadcasting. A plecat dintre noi rapusa de cancer, dar optimismul, umanitatea si puterea ei de a influenta oamenii si marile decizii raman in sufletul meu si al tuturor celor care au cunoscut-o", a spus Nicoleta Dragusin, Executiv News Manager Kanal D.

Discutiile si speech-urile de la petrecerea aniversara s-au axat pe ceea ce a reprezentat celebrul trust de presa international, ca autoritate morala, in 30 de ani de existenta si, de asemenea, pe ce va fi acesta in viitorul apropiat si indepartat.

„Tommy Evans, celebrul corespondent CNN, pe care l-am intervievat aseara, mi-a vorbit despre ce inseamna sa fii jurnalist CNN, despre doua fete ale monedei! In primul rand, sa reprezinti CNN pe teren inseamna foarte multe usi deschise, oameni care vor sa vorbeasca cu tine pentru ca stiu ca vocea lor va fi auzita in intreaga lume si va conta. De cealalta parte, ai o responsabilitate enorma fata de tine, ca jurnalist, si fata de intreaga lume, pentru ca tot ceea ce spui este auzit, iar simplul fapt ca o informatie apare la CNN este o stire! «Eu nu ma culc niciodata pe o ureche si nu renunt niciodata la standardele mele», mi-a declarat Tommy Evans. Iar dincolo de aceste valori reconfirmate, viitorul va fi, din punct de vedere tehnic, digital", a adaugat Nicoleta Dragusin.

Mai multe informatii si interviuri in exclusivitate veti putea urmari in aceasta seara, in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 19:00.

Kanal D s-a aflat zilele acestea la cea mai importanta conferinta anuala dedicata mass-media, News Xchange, organizata anul acesta la Berlin. Nicoleta Dragusin, Executiv News Manager Kanal D si corespondent CNN in Romania, a fost prezenta la acest eveniment prestigios care reuneste cele mai importante voci din peisajul media global.

Bucuresti, 30.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *