metalshow

In aceasta primavara, Tuborg ofera 50 de ml cadou de bere

Incepand cu luna martie, pentru o luna si jumatate, gustul distractiei are un motiv in plus pentru a tine mai mult. Pentru ca Tuborg, berea care a castigat admiratia consumatorilor din peste 100 de tari, ofera cadoul primaverii: 50 de ml in plus de bere pentru doza de 0.5L.

Gustul amarui placut si aroma caracteristica de hamei care a castigat admiratia consumatorilor din peste 100 de tari este produsa in Romania din anul 1997. De peste 10 ani, romanii apreciaza Tuborg, iar noul ambalaj este potrivit pentru si mai multă distractie si muzica buna. In acelasi timp, punerea pe piata a dozei de 550 de ml este o premiera pentru piata berii.

Din momentul lansarii, Tuborg a reusit sa anime de fiecare data atmosfera, fiind perceput de consumatori ca un brand inovativ in ceea ce priveste aromele unice de bere si tipul de ambalare, fiind prima bere produsa in Romania imbuteliata la doza. Mai mult, experientele muzicale oferite de-a lungul timpului au atras atentia publicului roman asupra distractiei si a modului de petrecere a timpului liber.

Implicarea Tuborg in sustinerea ritmurilor de muzica de la rock, hard rock, metal, jazz pana la soul, reggae si hip hop a adus implicarea a sute de artisti romani si de sustinatori ai acestora. Tuborgsound.ro, portalul muzicii romanesti care conteaza, este cel mai recent proiect dedicat celor care iubesc muzica si a marcat debutul in on-line al uneia dintre cele mai iubite branduri de bere ale romanilor.

Creata in 1895, in Copenhaga, principalul brand din portofoliul URBB este disponibil pe piata din Romania in urmatoarele variante de ambalaj primar: sticla de 0.33L si 0.5L, butoi de inox de 30L, doza de 0.33L si doza de 0.55L, care o va inlocui temporar pe cea de 0.5L.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent pe piata berii, a bauturilor racoritoare si recent, pe cea a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde in exclusivitate marci premium: pe piata berii marcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny (importate), marca Granini pe piata bauturilor racoritoare necarbonatate, precum si recent lansata marca de apa minerala Bilbor.

Bucuresti, 15.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *